aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Χριστάρα μην φοβάσαι, εμείς θα πάρουμε την πρόκριση»!

«Χριστάρα μην φοβάσαι, εμείς θα πάρουμε την πρόκριση»!

Συγκλονισμένος όπως και όλο το κυπριακό ποδόσφαιρο, ο Χριστάκης Κασιανός μίλησε στον Super Sport FM (104.0) για τον χαμό του Γιώργου Ξενίδη.

Ο άλλοτε βοηθός προπονητής του Κετσπάγια δεν μπορούσε να πιστέψει τον χαμό του Γιώργου Ξενίδη τονίζοντας ότι ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωή.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια στο «Goal.com.cy»: «Έφυγε ένας φίλος. Τον είδα και ήταν μια χαρά»

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Τι κρατάτε από τη συνεργασία με τον Γιώργο Ξενίδη; «Έχουν περάσει πολλά παιδιά από την Ανόρθωση. Είναι δύσκολο να τα χαρακτηρίσεις και να τα σκιαγραφήσεις. Ήταν από τα παιδιά που αν και ήταν τέλειος ποδοσφαιρικά, ήταν το ίδιο και σαν χαρακτήρας. Δεν είχε δημιουργήσει το παραμικρό. Είχαμε περάσει δύσκολες στιγμές την πρώτη χρονιά το 2004-5 και ο Γιώργος ήταν από τα παιδιά που δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα, παρά τις οικονομικές δυσκολίες. Ήταν ένα παιδί που είχε τη δική του ιστορία, όμως ποτέ δεν αντέδρασε. Είχε χαρακτηριστικά που δεν μπορείς να βρεις σε πολλούς ποδοσφαιριστές. Μας δίδαξε πράγματα, μας έδειξε δρόμους που εμείς δεν τους ξέραμε. Ήταν ένα παιδί που ήταν γεννημένος νικητής. Ήξερε τι ήθελε και έδινε το 100%».

Διαβάστε επίσης: Ξενίδης: Ένας μάγκας Ανορθωσιάτης «έφυγε» νωρίς. Η «καρατιά» και το τατουάζ

Θυμάστε κάποιο ιδιαίτερο περιστατικό; «Είναι νωπή η μνήμη με το τέλος του αγώνα με την Τραμπζονσπόρ. Ήταν βουρκωμένος από τη συγκίνηση. Ήταν παιδί έξω καρδιά. Ποτέ δεν έβαζε κάτι μπροστά, εκτός από το συναίσθημα. Είχε πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την Ανόρθωση. Και ιδεολογικά και άλλα. Αντιπροσώπευε την προσφυγιά και τον αγώνα ενάντια στον κατακτητή. Ταυτίστηκε και πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με πολλούς άλλους. Ενδιαφερόταν χωρίς να έχει να κερδίσει οτιδήποτε. Ήταν αγνή η πρόθεση που είχε για την ομάδα. Δεν είχε τίποτα να κερδίσει, έβγαζε μόνο αυτό που ένιωθε».

Θυμάστε κάτι συγκεκριμένο από τον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ; «Πριν το παιχνίδι μιλούσαμε ξεχωριστά με τον καθένα. Μου έλεγε “Χριστάρα μην φοβάσαι,  εμείς θα πάρουμε την πρόκριση στην Κύπρο”. Θα είναι για πάντα στην οικογένεια της Ανόρθωσης. Από κει ψηλά θα δίνει δύναμη στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ