aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧωρίς Τομάς και Τρουγιόλς στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Χωρίς Τομάς και Τρουγιόλς στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΑΕΚ Aρένα (Κυριακή 05/11, 18:00).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, δίτερμα σε μικρό χώρο και τελειώματα φάσεων. Εκτός αποστολής έμειναν οι Tομάς, Τρουγιόλς, Παναγίδης, Μιχαήλ και Τούμπας.

Η προπώληση εισιτηρίων από τα Γραφεία του Σωματείου συνεχίζεται σήμερα (09:00-13:00), αλλά και Online μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα. Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (16:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Παρακαλείται ο κόσμος να προμηθευτεί εγκαίρως τα εισιτήρια του από τα γραφεία του Σωματείου για να αποφύγει την οποιαδήποτε ταλαιπωρία την μέρα του αγώνα.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ