aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΧέιτλι: «Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός»

Χέιτλι: «Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα δήλωσε ο Τομ Χέιτλι, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση, ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, όλα τα παιχνίδια είναι σαν να παίζουν σε τελικό. Ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του συμπληρώνοντας πως είναι αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας.

Όσα δήλωσε ο Τομ Χέιτλι:

Αρχικά είπε: «Δεν ξέρω αν δεν δημιουργήθηκαν ξεκάθαρες ευκαιρίες γιατί διαφορετικά το βλέπεις εκτός γηπέδου και διαφορετικά όταν αγωνίζεσαι. Κυρίως στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το επόμενο επίσης δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είπε: «Είναι δύσκολο. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα είναι όλα σαν να παίζουμε τελικό. Έτσι τα προσεγγίζουμε και θέλουμε τη νίκη είτε εντός, είτε εκτός έδρας’».

Για το αν είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια είπε: «Πάντα είμαι αισιόδοξος, ακολουθούμε την τακτική του προπονητή. Νιώθουμε κάπως απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα σήμερα αλλά βλέπουμε μπροστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ