aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαμπουλλάς: «Δεν θα τους συγχωρέσω ποτέ, θέλουμε την καταδίκη τους»

Χαμπουλλάς: «Δεν θα τους συγχωρέσω ποτέ, θέλουμε την καταδίκη τους»

Την καταδίκη όσων συμμετείχαν στη συκοφαντική δυσφήμιση της Ανόρθωσης για την πολυσυζητημένη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού επί προεδρίας του Αντρέα Παπαχαραλάμπους να θέσει υπό το μικροσκόπιο τον αγώνα με τον Απόλλωνα θα ζητήσει η Ανόρθωση.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της «Κυρίας», Ευγένιος Χαμπουλλάς στην εκπομπή «Χωρίς VAR» στην Cablenet έχει συμπληρωθεί φάκελος και εντός της βδομάδας θα αξιώσει τιμωρία για τους ανυπόστατους ισχυρισμούς για προσυμφωνημένο παιχνίδι.

Η σχετική τοποθέτηση

«Η ομάδα ήταν σε καλή φόρμα και ηρεμία, όμως ήρθε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα που ήταν πριν το παιχνίδι με τη Βασιλεία. Υπήρξε η αστεία υπόθεση με τους ανυπόστατους ισχυρισμούς για προσυμφωνημένο παιχνίδι. Έπεσε στο κενό, όμως μας είχε επηρεάσει. Όσο και αν προσπαθήσαμε να πείσουμε τους παίκτες μας και το τεχνικό τιμ να το ξεπεράσουν δεν ήταν αρκετό. Όταν είσαι έντιμος αθλητής και ακούς να σε αμφισβητούν θα πέσεις ψυχολογικά. Δεν θα το συγχωρέσω ποτέ αυτό. Έχουμε συμπληρώσει φάκελο και εντός της εβδομάδας θα αξιώσουμε και την καταδίκη όσων συμμετείχαν στη συκοφαντική δυσφήμιση της Ανόρθωσης. Στιγμάτισε την πορεία της ομάδας αυτό. Δεν ξέρω αν θα ήμασταν πιο πάνω ή όχι αλλά μας επηρέασε αρνητικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ