aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαμπουλάς: «Ότι ζητήσει ο Κετσπάγια θα το πάρει»

Χαμπουλάς: «Ότι ζητήσει ο Κετσπάγια θα το πάρει»

Την απόλυτη ικανοποίηση της διοίκησης της Ανόρθωσης για τη δουλειά του Τιμούρ Κετσπάγια και των συνεργατών του εξέφρασε ο πρόεδρος της «Κυρίας», Ευγένιος Χαμπουλλάς. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Active» (107.4 & 102.5) και την εκπομπή «Τα λέμε όλα» ο κ. Χαμπουλλάς αποκάλυψε ότι η ομάδα της Αμμοχώστου θα προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ενώ υπάρχει πλάνο για περαιτέρω βελτιωτικά έργα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).

Ερωτηθείς για το κατά πόσο η διοίκηση της Ανόρθωσης, παρά τα οικονομικά προβλήματα, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις επιθυμίες του Τιμούρ Κετσπάγια στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Ευγένιος Χαμπουλλάς ήταν κάθετος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Έχετε μιλήσει με τον Κετσπάγια για το αν χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση για τον Ιανουάριο;

«Όχι, δεν έχουμε κάνει τέτοια συζήτηση. Είναι νωρίς να μιλάμε, η ομάδα πάει καλά και ομάδες που κατάφεραν να πάρουν το πρωτάθλημα έβγαλαν την σεζόν με την ομάδα που είχαν».

Αν ζητηθεί ενίσχυση από τον Τιμούρ, τότε η ομάδα μπορεί να το πράξει;

«Οτιδήποτε ζητηθεί από τον Κετσπάγια είτε έμψυχο υλικό είτε άλλο η ομάδα είναι υπόχρεα η διοίκηση να ανταποκρίνεται. Επενδύουμε στις ικανότητες του ιδίου και των συνεργατών του».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Κάποιοι Γεωργιανοί, μερικοί Ελλαδίτες και «ασήμαντοι» στην Κύπρο

Νιώθεις ικανοποιημένος από την ενίσχυση που έγινε το καλοκαίρι;

«Οι ενέργειες και ο προγραμματισμός ήταν πάρα πολύ καλός. Στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων δημιουργήθηκε ένα σύνολο που θα δικαιώσει τις προσδοκίες που είχαμε όχι μόνο εμείς ως διοικητικό συμβούλιο, αλλά όλου του κόσμου της Ανόρθωσης. Είμαι αισιόδοξος ότι θα συνεχιστεί έτσι όπως ξεκίνησε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ