aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧ. Ανδρέου: «Από τον Μάρτιο του ‘19 μας ενημέρωσαν για την υπόθεση Λαρένα»

Χ. Ανδρέου: «Από τον Μάρτιο του ‘19 μας ενημέρωσαν για την υπόθεση Λαρένα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, μιλώντας ψες στην εκπομπή της Cytavision «Ώρα για Μπάλα», επιβεβαίωσε ότι οι Ισπανικές Αρχές ενημέρωσαν την αστυνομία για όσα έφερε στην επιφάνεια ισπανικό δημοσίευμα (διαβάστε εδώ).

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι οι Ισπανικές Αρχές ενημέρωσαν την κυπριακή αστυνομία από τον Μάρτιο του 2019. Πρόσθεσε επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας (κλικ ΕΔΩ) πως σε συνεννόηση με τη Νομική Υπηρεσία, κάλεσαν τους Ισπανούς ανακριτές στην Κύπρο και τον περασμένο Ιούλιο οι οποίοι παρέθεσαν κάποια στοιχεία για τη μαρτυρία.

Τους ζητήθηκε όπως παραθέσουν μεταφρασμένα τα στοιχεία και πως έστειλαν καταθέσεις τον Νοέμβριο του 2019. Είπε επίσης, μεταξύ άλλων ότι σχηματίστηκε φάκελος και παραδόθηκε στη Νομική Υπηρεσία τον Ιανουάριο του 2020 για οδηγίες.

Καταληκτικά επισήμανε ότι «λόγω του νόμου στην Κύπρου δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ηχογραφήσεις», κάνοντας λόγο για παράνομες ηχογραφημένες επικοινωνίες που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε νομικές διαδικασίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ