aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαCablenet ή Cyta; Ιδου η απορία...

Cablenet ή Cyta; Ιδου η απορία…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το κεφάλαιο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Ανόρθωσης, η οποία διαπραγματεύεται το πού θα τα παραχωρήσει μετά το 2019, όταν θα ολοκληρωθεί η συμφωνία της με τη Cyta. Στο τραπέζι, η καλύτερη πρόταση που έχει η ομάδα της Αμμοχώστου είναι από την Cablenet η οποία προσφέρει περίπου 200.000 ευρώ περισσότερες ανά έτος, συγκριτικά με τη Cyta.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η απόφαση της διοίκησης έχει παρθεί, μιας και ακόμη βρίσκονται στο τραπέζι όλα τα σενάρια, όπως και το να συνεχίσει η Ανόρθωση τη συνεργασία της με τη Cyta. Ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του ζυγίζουν όλα τα δεδομένα και μέσα από τις επόμενες συνεδριάσεις τους θα πάρουν την τελική τους απόφαση.

Πάντως, από πλευράς Cablenet λέγεται ότι η Ανόρθωση έχει προσύμφωνο μαζί τους, όμως δεν φαίνεται να είναι κάτι το δεσμευτικό. Το σίγουρο είναι ότι τα χρήματα που θα καρπωθεί ο σύλλογος από τη νέα συμφωνία που θα γίνει είναι πολύ περισσότερα σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα. Όπου κι αν καταλήξει η «Κυρία», θα βγει κερδισμένη οικονομικά. Η απόφαση πιθανόν να παρθεί μέσα στον Σεπτέμβριο, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα επικεντρώνεται στο παιχνίδι με τον Άρη, στο οποίο αναμένεται να έχει μαζική στήριξη από τον κόσμο της. Η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να ξεπεράσει τις 5 χιλιάδες. Θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος για την ομάδα της Αμμοχώστου και η διοίκηση περιμένει πως και πως για να μπει και χρήμα στο ταμείο του συλλόγου, έτσι ώστε να πάρει κάποιες σημαντικές ανάσες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ