aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπουντεσλίγκα: Επικίνδυνη «έξοδος» για την Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Επικίνδυνη «έξοδος» για την Μπάγερν

Εκτός έδρας αποστολή έχει η -κάτοχος του τροπαίου και πρωτοπόρος- Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται η Μπουντεσλίγκα.

Οι Βαυαροί αναμετρώνται στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία με τη Λεβερκούζεν, μετρούν «4 στα 4» μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και θέλουν τη νίκη προκειμένου να κάνουν άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση (και) του φετινού τίτλου, που θα είναι ο όγδοος διαδοχικός. Η προσπάθειά τους δεν φαντάζει εύκολη, καθώς η Μπάγερ χρειάζεται το «τρίποντο» στην προσπάθεια που καταβάλλει για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λεβερκούζεν δίνει «μάχη» με την Γκλάντμπαχ για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης της κατάταξης, η οποία δίνει το τελευταίο «εισιτήριο» για τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Χέρτα Βερολίνου και με νίκη θα διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, καθώς από απόσταση δύο βαθμών ακολουθεί η Λειψία (εκτός ο τραυματίας Γιουσέφ Πούλσεν) που έχει θεωρητικά εύκολο έργο στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ουραγό Πάντερμπορν. Η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε ψες με τον αγώνα Φράιμπουργκ-Γκλάντμπαχ.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία:

Σήμερα: Λειψία-Πάντερμπορν (16:30), Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου (16:30, Primetel3), Αϊντραχτ –Μάιντς (16:30, Primetel2), Φορτούνα-Χοφενχάιμ (16:30, Primetel1), Ντόρτμουντ-Χέρτα (19:30, Primetel3).

Αύριο: Βέρντερ Βρέμης-Βόλφσμπουργκ (14:30, Primetel3), Ουνιόν –Σάλκε (16:30, Primetel3), Άουγκσμπουργκ-Κολωνία (19:00, Primetel3)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (29 αγ.): Μπάγερν Μονάχου 67, Ντόρτμουντ 60, Λειψία 58, Γκλάντμπαχ 56, Λεβερκούζεν 56, Βόλφσμπουργκ 42, Χοφενχάιμ 42, Φράιμπουργκ 38, Χέρτα 38, Σάλκε 37, Αϊντραχτ 35, Κολωνία 34, Άουγκσμπουργκ 31, Ουνιόν 31, Μάιντς 28, Φορτούνα 27, Βέρντερ 25, Πάντερμπορν 19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ