aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπουφ: «Κάθε μήνα μου έλεγαν να φύγω, έχω άγχος στην Ανόρθωση»

Μπουφ: «Κάθε μήνα μου έλεγαν να φύγω, έχω άγχος στην Ανόρθωση»

Για την εμμονή των ανθρώπων της Σαραγόσα να αποχωρήσει στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μίλησε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα www.elperiodicodearagon.com το πρώτο χειμερινό απόκτημα της Ανόρθωσης, Όλιβερ Μπουφ.

Ο Ελβετός μέσος παραδέχθηκε ότι έχει φυσιολογικό άγχος μετά την μετακίνηση του στην Ανόρθωση, ενώ μίλησε κυρίως για το πώς έζησε την πορεία του στην Ισπανία και την Σαραγόσα.

Διαβάστε επίσης: H επιβεβαίωση για Κατσαράβα και η οψιόν που δεν υπάρχει για Στεφανέλι

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Πώς είσαι ψυχολογικά τις τελευταίες μέρες; «Είμαι καλά. Έχω λίγο άγχος, αλλά είναι φυσιολογικό όταν αλλάζεις ομάδα».

Είσαι απογοητευμένος για τον τρόπο που σε διαχειρίστηκε η Σαραγόσα; «Όχι, καθόλου θυμωμένος. Στο τέλος της ημέρας πρόκειται για ποδόσφαιρο. Ήμουν πολύ χαρούμενος στη Σαραγόσα και είχα αρκετά καλή χρονιά στην πρώτη μου σεζόν στην Κύπρο. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καταστάσεις σαν κι αυτές και πρέπει να τις αποδέχεσαι. Δεν έγινε και κάτι…».

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Παντελή για έλλειμμα, μετεγγραφές, Στρέπελ και Κατσαράβα

Πότε σου είπαν ότι θα αποχωρήσεις: «Μου το είπαν από το καλοκαίρι. Αρχικά δεν θα έφευγα, όμως μετά με ενημέρωσαν ότι έπρεπε να φύγω. Μου άρεσε πολύ η Σαραγόσα, οι άνθρωποι και όλα εδώ. Οπότε ήθελα να μείνω, να δουλέψω και να δω τι θα γίνει με τον προπονητή. Στο τέλος, πάντα μου έλεγαν το ίδιο πράγμα, ότι έπρεπε να φύγω το Δεκέμβριο».

Εξαντλήθηκε η υπομονή σου; Ήσουν ένα χρόνο χωρίς να αγωνίζεσαι; «Μου άρεσε να είμαι στην Σαραγόσα, λόγω των ανθρώπων και του κόσμου. Ήθελα να δοκιμάσω τα πάντα για να παίξω ξανά και να μείνω, αλλά αν κάθε μήνα σου λένε ότι πρέπει να φύγεις, στο τέλος πρέπει να το κάνεις και να αλλάξεις ομάδα».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Το «λιοντάρι» στο χέρι του απλήρωτου Στεφανέλι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ