Ανόρθωση: Το «λιοντάρι» στο χέρι του απλήρωτου Στεφανέλι

Ο Νίκολας Στεφανέλι είναι το δεύτερο «χειμερινό» απόκτημα της Ανόρθωσης. Ο Αργεντίνος (με Ιταλικό διαβατήριο) επιθετικός ανακοινώθηκε από την «Κυρία» για να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Ο Στεφανέλι παραχώρησε συνέντευξη σε Σουηδική ιστοσελίδα το καλοκαίρι που μας πέρασε  και αναφέρθηκε σε πολλά και διάφορα.

Αναλυτικά:

Σχετικά με το τατουάζ του στο δεξί μπράτσο: «Είναι η κεφαλή ενός λιονταριού, το έκανα τότε που έπαιζα στην Γ’ κατηγορία της Αργεντινής. Δεν με πλήρωναν και ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Μου θυμίζει από πού προέρχομαι και τι έχω καταφέρει».

Και πρόσθεσε: «Μόνο όταν φτάσεις στην επιτυχία μπορείς να κοιτάξεις πίσω και να συνειδητοποιήσεις πόσο σκληρά δούλεψες».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην οικογένεια του: «Είμαι πολύ συνδεδεμένος με την οικογένεια μου, τώρα η αδερφή μου μένει με το αγόρι της, αλλά περνάω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ μαζί τους. Μιλάμε καθημερινώς. Πιστεύω είναι πολύ δύσκολο για τους γονείς μας όταν φύγαμε από το πατρικό μας. Πάντα ήμασταν τέσσερις και τώρα έμειναν οι δύο τους.

Αλλά είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτούς ποτέ δεν με απογοήτευσαν, πάντα με υποστήριζαν και με ακολουθούσαν παντού. Δεν τους ενοχλούσε ότι ήταν 2000 χιλιόμετρα μακριά από την Αργεντινή, πάντα ήταν εκεί. Μεγαλώσαμε έχοντας τα πάντα και εγώ και η αδερφή μου επειδή οι γονείς μου ήταν διαθέσιμοι να κάνουν τα πάντα για εμάς. Πρώτα μας έμαθαν να είμαστε ευγενικοί με τους άλλους, να είμαστε καλοί άνθρωποι. Ένα κακό άτομο πάντα παίρνει στο τέλος ότι αξίζει.

Η μαμά μου ήρθε σε ένα παιχνίδι την άνοιξη, σκόραρα δύο γκολ πανηγύρισα στην κερκίδα και έκλαιγε. Ήταν συναρπαστικό».

Για το αν του αρέσει να αγωνίζεται με πίεση τόνισε: «Ναι μου αρέσει. Αγωνίζομαι πιο έξυπνα όταν υπάρχει πίεση, κάποιες φορές πέρνω μεγαλύτερο ρίσκο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ