aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μπήκε η ομάδα στους ομίλους και τη βγάλαμε έξω;»

«Μπήκε η ομάδα στους ομίλους και τη βγάλαμε έξω;»

Καζάνι που βράζει η Νέα Σαλαμίνα και γι’ αυτό ο πρόεδρος της, Θουκής Θουκυδίδης, ο οποίος μίλησε το μεσημέρι στον Active ήταν πολύ έντονος. Αναφέρθηκε στη χθεσινή συνεδρία της διοίκησης, τον Λιάσο Λουκά και την ανάρτηση του πρώην προέδρου του Συλλόγου, Ανδρέα Παρασκευά.

Για τη χθεσινή συνεδρία: «Είδαμε την ήττα με τον Απόλλωνα και είδαμε τους λόγους και τα αίτια. Ασφαλώς είδαμε και θέμα προπονητή γιατί το έθεσε ένα μέλος του Συμβουλίου. Μετά από συζήτηση οδηγηθήκαμε σε μία ψηφοφορία (6 υπέρ και 5), που έδειξε ότι η πλειοψηφία είπε πως ο Λιάσος Λουκά θα παραμένει στον πάγκο της ομάδας».

Για τις ευθύνες του προπονητή: «Όταν έχεις κάποιο κακό αποτέλεσμα όλα τα βλέμματα πέφτουν στον προπονητή. Δεν είναι σωστό να λέω τι είπε ο καθένας. Είναι διάφορα θέματα μικρά ή μεγάλα. Είναι στο γενικό πλαίσιο που συζητήσαμε».

Για την ανάρτηση του Ανδρέα Παρασκευά: «Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος ψήφισαν σαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Αυτό που έχει κυκλοφορήσει από μέλη της διοίκησης και λυπάμαι πολύ αν κάποιοι τα έχουν κυκλοφορήσει προς τα έξω. Αν ο Ανδρέας εννοεί κατοχή, λυπάμαι πολύ, στη Νέα Σαλαμίνα δεν υπάρχουν αυτά. Όλοι έχουμε ίσες ευθύνες και συγκεκριμένη αποστολή. Τι σημαίνει κατοχή; Αυτά τα πράγματα από τον Ανδρέα, τον οποίον σέβομαι και εκτιμώ, είναι υπερβολές. Είναι σωστό να εκφραζόμαστε δημόσια με αυτόν τον τρόπο; Ο Ανδρέας εκλέγηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο και για κάποιους λόγους δεν συμμετέχει. Πέρσι διώξαμε τρεις προπονητές και η γλυτώσαμε τη διαβάθμιση στο προτελευταίο παιχνίδι. Έφυγε και αυτός ο προπονητής και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Περεταίρω έξοδα στο Σωματείο και ακόμη πληρώνουμε τους προηγούμενους. Δεν τους διώχνουμε επειδή πρέπει. Γιατί αυτός ο πανικός από τον κόσμο; Βοηθάμε την ομάδα μας έτσι; Τι χαλάσαμε δηλαδή από το καλοκαίρι και μετά; Μπήκε η ομάδα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τη βγάλαμε έξω;»

Αν υπάρχει αντιπολίτευση: «Δεν είναι αντιπολίτευση, είναι μία δικαιολογημένη αντιπαράθεση απόψεων, αλλά με υπερβολικό τρόπο το βγάζουμε προς τα έξω. Υπήρχε λόγος ο Ανδρέας να το κάνει αυτό; Αφού με πήρε τηλέφωνο και μιλήσαμε. Στη Σαλαμίνα δεν έχουμε τον πρόεδρο που έχει μετοχές ή είναι χρηματοδότης. Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που βάζουμε τον χρόνο και το χρήμα και πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα διαφορετικά. Ο κάθε ένας να αναλάβει τις ευθύνες του»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ