aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυγουστή: «Είναι κρίμα, από το 2003 που έπαιζα εγώ…»

Αυγουστή: «Είναι κρίμα, από το 2003 που έπαιζα εγώ…»

Στην ανωτερότητα του Απόλλωνα και στο δίκαιο της πρόκρισης επί της Στούμπρας, στάθηκε ο προπονητής των γαλάζιων, Σωφρόνης Αυγουστή στο τέλος της αναμέτρησης με τους Λιθουανούς. Η ομάδα της Λεμεσού με πρωταγωνιστή τον Γιούστε που πέτυχε δύο γκολ επικράτησε 2-0 και θα αντιμετωπίσει την Ζελέσνιτσαρ στον β΄προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Eίχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε το 1-0 του πρώτου αγώνα. Θέλω να δώσω στους παίκτες μου συγχαρητήρια γιατί ο αντίπαλος για 180’ δεν μας κέρδισε ένα κόρνερ. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας έσπρωξε. Νομίζω ότι πέρασε η καλύτερη ομάδα στα δύο παιχνίδια. Τώρα ξεκινά το σκάουτινγκ για τον επόμενο αντίπαλο. Ξέρουμε τι μας περιμένει εκεί. Ο συνεργάτης μου ήταν εκεί χθες και τους παρακολούθησε και μαζί θα τους αναλύσουμε. Θα είμαστε ακόμα καλύτεροι με τις επιπλέον επιλογές που θα έχουμε και η ομάδα σιγά-σιγά θα γίνει πιο δυνατή, όπως και πέρσι. Το σημαντικό είναι ότι περάσαμε στον επόμενο γύρο και αυτό μας δίνει οξυγόνο για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Είναι δύσκολο να ταξιδεύουμε στη Λευκωσία. Είναι κρίμα, κάτι πρέπει να γίνει γιατί από το 2003 που ήμουν εγώ θα κτιζόταν γήπεδο και ακόμα περιμένουμε.

Για την ετοιμότητα των Περέιρα και Σουμάχ: «Σίγουρα και οι δύο είναι έτοιμοι. Ο Περέιρα ειδικά ήταν σε προετοιμασία και θα μας δώσουν άμεσα λύσεις και βοήθειες».

Για τις μετεγγραφές: «Περιμένουμε κάποια κίνηση και θα δούμε. Θέλουμε κάτι που θα μας δώσει δυναμική και η ομάδα να βοηθηθεί από αυτόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ