aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAβέβαιο το μέλλον του Ουζόχο στην Ανόρθωση

Aβέβαιο το μέλλον του Ουζόχο στην Ανόρθωση

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης του Φράνσις Ουζόχο από την Ανόρθωση. Ο Αθλητικός Δικαστής, Αριστοτέλης Βρυωνίδης κατακύρωσε τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με μεταξύ Ανόρθωσης – Απόλλωνα με σκορ 0-3 για την ομάδα της Λεμεσού για αντικανονική συμμετοχή του Φράνσις Ουζόχο. Η «Κυρία» τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών, ενώ στον Νιγηριανό επιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής και πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Παντελή στο Goal: «Έφεση και αίτημα για αναβολή της αγωνιστικής»

Τα δεδομένα σχετικά με το μέλλον του νεαρού διεθνούς πορτιέρε παραμένουν ρευστά. Ο ΚΟΑ ακύρωσε το δελτίο υγείας του και το πιθανότερο είναι πως δεν θα γίνουν οι διαδικασίες έκδοσης του από την Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Πράνιτς στο «Goal»: «Είμαστε απλήρωτοι, ήρθε η ώρα να φύγω»!

Ο Ουζόχο συνεχίζει να προπονείται στο «Αντώνης Καρράς» περιμένοντας τις εξελίξεις. Εφόσον η απόφαση του Εφετείου δικαιώσει την Ανόρθωση ο Νιγηριανός θα εκδώσει δελτίο υγείας. Εάν όχι τότε το ενδεχόμενο αποχώρησής του λίγες βδομάδες μετά τον ερχομό του στην Κύπρο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Διαβάστε επίσης: H απάντηση Παντελή στις «βόμβες» Πράνιτς στο «Goal» για χρωστούμενα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ