aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAποστολή οι Καρλάο-Νουρ, εκτός οι Μπριζίντο-Χατζηκωνσταντή

Aποστολή οι Καρλάο-Νουρ, εκτός οι Μπριζίντο-Χατζηκωνσταντή

Η Νέα Σαλαμίνα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με την Πάφο, που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος». Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ετοίμασε το πλάνο του υπολογίζοντας τον Καρλάο (φωτό), παρά το γεγονός ότι δεν γυμνάστηκε προχθές.

Ο λόγος ήταν ότι προερχόταν από αγωνιστική αποχή και λίγες ημέρες μετά την απόκτησή του αγωνίστηκε βασικός απέναντι στον Εθνικό, με αποτέλεσμα να αισθανθεί ενόχληση. Δεν είναι κάτι σοβαρό και κρίθηκε πως θα ήταν καλύτερα να ξεκουραστεί.

Στο αυριανό ματς θα είναι στην αποστολή, δίχως να αποκλείεται χρησιμοποίησή του στο αρχικό σχήμα. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε επίσης ο τελευταίος νεοαποκτηθέντας Νουρ, ενώ εκτός έμεινε ο Μπριζίντο λόγω τραυματισμού και ο Χατζηκωνσταντή λόγω ίωσης.

Από εκεί και πέρα, ο αριθμός των χειμερινών αποχωρήσεων έφτασε τους έξι, καθώς μετά τους Γκαστόν Σανγκόι, Νταβίντε Γκράσι, Έλιο Ρόκε, Γιώργο Κάκκο και Νίκο Λούγκο, θα διαγραφεί και ο Γιονγκ-Ιν Παρκ (κάτι για το οποίο άλλωστε σας ενημερώσαμε προ ημερών).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ