aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ξεχνάει τον Βουκομάνοβιτς και βρίσκει τον εαυτό του με τον Αυγουστή

Απόλλων: Ξεχνάει τον Βουκομάνοβιτς και βρίσκει τον εαυτό του με τον Αυγουστή

Πιο διψασμένος από ποτέ ο Σωφρόνης Αυγουστή επιστρέφει στον Απόλλωνα μετά από 35 μέρες! Σίγουρα από τις πιο… ιδιόμορφες ιστορίες που καταγράφηκε τα τελευταία χρόνια, η οποία μάλιστα αποδεικνύει πως υπάρχουν ισχυροί δεσμοί μεταξύ των δύο πλευρών αλλά και… μπέσα από τον πρόεδρο, Νίκο Κίρζη, ο οποίος βγήκε και είπε «ναι έκανα λάθος και το διορθώνω αμέσως».

Κανείς δεν ξέρει που θα τερματίσει ο Απόλλωνας τον Μάιο του 2020. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου πως επιστέφει έτοιμος να αναλάβει ξανά το… καράβι της Λεμεσού, ενώ ανέφερε πως σκέφτηκε πολύ αυτές τις 35 μέρες και επιστρέφει πιο συνειδητοποιημένος στο τιμόνι των κυανόλευκων. Ο Αυγουστή καλείται να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση αφού η ομάδα της Λεμεσού έχει χάσει πολύτιμο έδαφος, με τον Βουκομάνοβιτς στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Αυγουστή: «Γυρίζουμε σελίδα η ευθύνη είναι δική μου»

Ο Σέρβος στο σύντομο διάστημα που ανέλαβε την ομάδα της Λεμεσού, έδειχνε… χαμένος και ανήμπορος να διαχειριστεί μια ομάδα με ψηλούς στόχους, αφού σε τέσσερις αγώνες πήρε τέσσερις βαθμούς (!). Τι κι αν είχε τρία ντέρμπι στη σειρά (Ομόνοια, ΑΕΚ, Ανόρθωση); Η εικόνα του Απόλλωνα ήταν αποκαρδιωτική και η ψυχολογία της ομάδας στα… τάρταρα και αυτό ήταν που προβλημάτισε πιο πολύ απ’ όλα.

Πρώτο μέλημα του Αυγουστή; Να βρει (ξανά) την χαμένη αυτοπεποίθηση των παικτών του, να ανυψώσει το ηθικό στα αποδυτήρια και να τους δώσει ώθηση για… αντεπίθεση. Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, ο Κύπριος κόουτς γνωρίζει όσο κανείς την ομάδα αφού αυτός την έχτισε, και έτσι ο Απόλλωνας θα αρχίσει την αναρρίχηση του για την κορυφή από την ερχόμενη Κυριακή, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Σε δύο μέρες (Παρασκευή και Σάββατο) θα επιχειρήσει να προετοιμάσει την ομάδα του όσο το δυνατόν πιο καλά για να πάρει το τρίποντο ενώ έπειτα θα δουλέψει την εβδομάδα που ακολουθεί όπου μεσολαβεί διακοπή λόγω εθνικών υποχρεώσεων. Τον τρόπο τον ξέρει, άλλωστε το έχει αποδείξει πως μπορεί η ομάδα της Λεμεσού να παίξει μπάλα πολλών κονταριών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ