aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAπόλλων: Το πρώτο βήμα και η ψυχολογία

Aπόλλων: Το πρώτο βήμα και η ψυχολογία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πρώτα η Ομόνοια και μετά οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Στον Απόλλωνα δεν βλέπουν πιο μακριά από το σημερινό για το Κύπελλο, το οποίο θεωρούν σημαντικό για δύο λόγους. Πρώτον, θέλουν να κερδίσουν για να κάνουν το πρώτο και αποφασιστικό βήμα, για να περάσει η ομάδα στην επόμενη φάση, καθώς τους ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου και δεύτερο, με νίκη θα αρχίσει ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο 2019, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες από κάθε άποψη ενόψει της συνέχειας. Εξακολουθούν να μην υπολογίζονται οι Γιούστε, Σατσέτι, Φοπαλά και Στυλιανού.

Στον Απόλλωνα αισθάνονται πως, οι ποδοσφαιριστές που κουβαλούσαν κούραση, έχουν πάρει ανάσες και είναι έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, σε συνδυασμό και με την κλήρωση του Κυπέλλου, η ομάδα της Λεμεσού έχει έναν γεμάτο Ιανουάριο, όμως, στον Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι να ανταποκριθούν στον μέγιστο βαθμό.

Διαβάστε επίσης: Ο λαός μίλησε: Ιδού η κορυφαία ενδεκάδα!

Μετά την Ομόνοια, οι κυανόλευκοι θα πάνε στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσουν τη Νέα Σαλαμίνα και τρεις μέρες μετά θα φιλοξενηθούν από την ΑΕΚ, στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής. Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος πόσο δύσκολες αποστολές θα έχει η ομάδα του Αυγουστή με την «καλημέρα» στον νέο χρόνο. Αν θα γίνει όμως το επόμενο βήμα, θα πρέπει να γίνει τώρα στο ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο 2019, πριν συνδιεκδικητές του τίτλου ξεφύγουν στον βαθμολογικό πίνακα.

Τα αποτελέσματα στα δύσκολα ματς που ακολουθούν, θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας και την προσπάθεια υλοποίησης του στόχου, αλλά και το ποια θα είναι η αντίδραση που θα βγάλει μετά τις ισοπαλίες με την ΑΕΚ και την Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ