Ο λαός μίλησε: Ιδού η κορυφαία ενδεκάδα!

Φωνή λαού, οργή θεού λένε. Και όταν ψηφίζουν χιλιάδες αναγνώστες (περισσότεροι από 15.000), τα αποτελέσματα δεν χωρούν αμφιβολία. Αυτοί, λοιπόν, είναι οι κορυφαίοι (ως τώρα) όπως εσεις τους αναδείξατε . Σας ευχαριστούμε!

Αγαπητοί μας αναγνώστες, αποχαιρετήσαμε το 2018 και βρισκόμαστε στα μισά περίπου της σεζόν. Το φετινό πρωτάθλημα, μάς επιφύλαξε και μάλλον μας επιφυλάσσει εκπλήξεις και ανατροπές, ενώ ένα είναι σίγουρο: ότι είναι άκρως ανταγωνιστικό.

Γι’ αυτό σας κρατούσαμε σε εγρήγορση κατά τη διάρκεια των διακοπών, καθώς εσείς ψηφίσατε την καλύτερη ενδεκάδα βάσει των όσων είδαμε μέχρι στιγμής στην τρέχουσα σεζόν. Συγκεκριμένα, βάσει του φορμαρίσματος των παικτών που επιλέξαμε για τα γκάλοπ, την σταθερότητα και τον χρόνο συμμετοχής τους.

Περισσότεροι από 15.000 αναγνώστες ψήφισαν στα γκάλοπ της ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy, και τους ευχαριστούμε. Τα αποτελέσματα της κορυφαίας ενδεκάδας βγήκαν με βάση τα αποτελέσματα-ποσοστά των γκάλοπ μέχρι τη στιγμή που άλλαξε ο χρόνος και τραγουδήσαμε «γέρε χρόνε (2018) φύγε τώρα… ήρθε ο νέος με τα δώρα (2019)».

Μείνετε όμως συντονισμένοι, γιατί αρχίζει και πάλι η… δράση, ενώ είμαστε πανέτοιμοι να σας ενημερώνουμε για τα πάντα-όλα, ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Καλή μας χρονιά λοιπόν, πάντα με υγεία!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ!

ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΣΟΣΤΟ
Τερματοφύλακας Ρόμπερτ Βεσλόφσκι (Νέα Σαλαμίνα) 39%
Κεντρικοί αμυντικοί Ντουγκλάο (Ανόρθωση), Καρλάο (ΑΠΟΕΛ) 31%, 23%
Ακραίοι αμυντικοί Ζοάο Πέδρο (Απόλλων), Άντερσον Κορέια (Νέα Σαλαμίνα) 31%, 26%
Ανασταλτικοί μέσοι Νούνο Μοράις (ΑΠΟΕΛ), Εστέβαν Σατσέτι (Απόλλων) 28%, 23%
Ακραίοι επιθετικοί Μούσα Αλ-Τάαμαρι (ΑΠΟΕΛ), Παναγιώτης Ζαχαρίου (Πάφος FC) 45%, 13%
Επιτελικός μέσος Γκαϊάς Ζαχίντ  (ΑΠΟΕΛ) 34%
Επιθετικός Ρουβέν Χουράδο (ΑΕΛ) 21%

Δείτε και το πινακάκι με την κορυφαία ενδεκάδα όπως εσείς την επιλέξατε!

Δείτε και την περσινή ενδεκάδα!

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ