aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το πλάνο του Πετράκη για το ματς με την Καρμιώτισσα

Απόλλων: Το πλάνο του Πετράκη για το ματς με την Καρμιώτισσα

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Απόλλωνα ενόψει του αγώνα με την Καρμιώτισα. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, μετά τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν από τον τελευταίο εξ αναβολής αγώνα, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να διατηρηθεί την κορυφή της βαθμολογίας άλλη μία αγωνιστική, ενισχύοντας τη δυναμική της.

Οι Σάσα Μάρκοβιτς και Γιώργος Βασιλείου είναι οι μοναδικοί παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Κρητικό τεχνικό. Οι υπόλοιποι έχουν όλοι πιθανότητες να είναι στην αποστολή του αγώνα που θα διεξαχθεί στο «Στέλιος Κυριακίδης». Το μεγάλο ερωτηματικό αφορά τους Εστέβαν Σατσέτι και Μπακαλί Νταμπό οι οποίοι έχουν ανεβάσει για τα καλά ρυθμό και πλέον είναι στη διακριτική ευχέρεια του προπονητή για το αν θα τους έχει μαζί του ή όχι στην Πάφο.

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, πέραν φυσικά από την αλλαγή του Μάρκοβιτς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα λόγω κίτρινων καρτών. Ετσι, λογικά ο τεχνικός των κυανόλευκων θα αλλάξει μόνο έναν από τους πρώτους 11 σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Οι Δημήτρης Δημητρίου, Ζοάο Πέδρο, Έκτορ Γιούστε, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Χάμπος Κυριάκου, Γκιόρκι Παπουνασβίλι, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Γιάννης Πίττας, Νικολά Ντιγκινί, Ντόρτζε Ντένιτς και Γιώργος Μαλεκκίδης οι επικρατέστεροι να ξεκινήσουν την αυριανή αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ