aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Το «κενό» των 35 ημερών βοήθησαν τον Σωφρόνη

Απόλλων: Το «κενό» των 35 ημερών βοήθησαν τον Σωφρόνη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σημασία πλέον για τον Απόλλωνα έχει η συνέχεια και το πώς θα αντεπιτεθεί με διάρκεια ώστε να κυνηγήσει με περισσότερες αξιώσεις τον στόχο του. Η επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή έφερε ηρεμία, κάτι που φάνηκε και στην αντίδραση των ποδοσφαιριστών στη νίκη επί του Ολυμπιακού. Η νέα κατάσταση πραγμάτων γύρισε τη σελίδα και προσέδωσε καλύτερη διάθεση στις τάξεις και των φιλάθλων του Απόλλωνα, οι οποίοι δεν ήταν αντίθετοι στην επιστροφή του Κύπριου τεχνικού.

Διαβάστε επίσης: Παραδοχή από Απόλλωνα: «Δεν θέλουμε τέτοια σφυρίγματα, είχαν πέναλτι»

Τώρα επί της ουσίας, οι κυανόλευκοι έφθασαν στη νίκη  με καλή εμφάνιση, η οποία έστειλε και μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο προχθεσινός Απόλλων, θύμισε την ομάδα που έκανε περήφανους τους απανταχού οπαδούς του. Γιατί, ειδικά στη νέα σεζόν, με εξαίρεση τα άτυχα αποτελέσματα με την Αϊντχόφεν, οι εμφανίσεις ήταν καλές, με ελπίδες διάκρισης στη νέα σεζόν. Η περίοδος που πέρασε χωρίς τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο, μπορεί να έφερε  βαθμολογικές απώλειες και μουρμούρα, αλλά  μόνο χαμένη δεν ήταν.  Όλοι έκαναν την αυτοκριτική τους και διαπίστωσαν τα λάθη τους.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: «Δέστε» τον να λήξει η… πονεμένη ιστορία

Ο Κύπριος τεχνικός δεν λέμε πως βγήκε κερδισμένος από όλη αυτή την ιστορία, όμως πήρε «βαθιές αναπνοές» και είχε την ευκαιρία να δει την κατάσταση πιο ήρεμα. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ήταν υπό πίεση και δεν βρήκε καθόλου κενό διάστημα για να φρεσκάρει τις σκέψεις του. Οι 35 μέρες που έμεινε μακριά, λογικά τον βοήθησαν για να επανέλθει δριμύτερος. Κανένας δεν είναι τέλειος και κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί πως δεν κάνει λάθη. Λάθη θα γίνονται, όμως αυτό που έχει σημασία, είναι πως ο Απόλλων, μπορεί να αντεπιτεθεί με όλες τις δυνάμεις ενωμένες.

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο να ετοιμάσει καλύτερα την ομάδα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό. Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο και με το έμψυχο δυναμικό που έχει στη διάθεσή της η τεχνική ηγεσία, μπορεί να φθάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ