aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Θα κάνει ρεκόρ σε μια σεζόν

Απόλλων: Θα κάνει ρεκόρ σε μια σεζόν

Για τον Απόλλωνα, η φετινή σεζόν είναι πολύ διαφορετική. Οι κυανόλευκοι μετά το προψεσινό 4-0, θεωρείται σίγουρο πως θα αγωνιστούν στον τελικό του Κυπέλλου και θα φθάσουν στους 56 αγώνες.

Τη φετινή περίοδο η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή άρχισε ιδανικά τις υποχρεώσεις της, κερδίζοντας το Σούπερ Καπ και καταφέρνοντας να μπει για τρίτη φορά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καταγράφοντας μάλιστα ρεκόρ αγώνων στην Ευρώπη, καθώς έπαιξε συνολικά 12 παιχνίδια και είχε απολογισμό 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Ταυτόχρονα, η παρουσία στα ευρωπαϊκά Κύπελλα έχει δημιουργήσει ένα νέο ρεκόρ αγώνων σε μία σεζόν για τον Απόλλωνα. Η σεζόν θα κλείσει με 56 αγώνες, που αποτελεί ρεκόρ για την ομάδα της Λεμεσού. Ένας αριθμός που δείχνει και την πρόοδο που έκαναν οι κυανόλευκοι τα τελευταία χρόνια. Το προηγούμενό τους ρεκόρ ήταν 51 αγώνες, σε δύο περιπτώσεις, την σεζόν 2013/14 και 2015/16.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ