aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Θα διαφανεί αν ο Αυγουστή μπαίνει σε σκέψεις... λόγω Ματθαίου

Απόλλων: Θα διαφανεί αν ο Αυγουστή μπαίνει σε σκέψεις… λόγω Ματθαίου

Με ανάρτηση του στο Facebook, ο Νικόλας Ματθαίου ευχαριστεί τους πάντες στον Άρη Λεμεσού στον οποίο έπαιξε δανεικός από τον Απόλλωνα φέτος και μάλιστα έκανε σπουδαία παιχνίδια με τους πράσινους της Λεμεσού.

Πλέον, ο 22χρονος εξτρέμ επιστρέφει στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας στον Συνοικισμό Κολοσσίου και θα προσπαθήσει να πείσει τον Σωφρόνη Αυγουστή για μια θέση στο ρόστερ. Με την αποχώρηση του Αντριάν Σαρδινέρο και του Σερζ Γκακπέ, ο Ματθαίου ίσως συμπληρώσει κάποιες επιπλέον πιθανότητες να μείνει στον Απόλλωνα και να διαφανεί εάν η εξαιρετική του σεζόν με τον Άρη, έβαλαν σε σοβαρές σκέψεις τον Αυγουστή.

Ο Ματθαίου, μέσω ανάρτησής του στο Facebook έγραψε: «Άλλη μια χρόνια έφτασε στον “τέλος” της! Μια χρόνια που μας αφήνει με την πίκρα με το πως τελείωσε και αφήνοντας ερωτηματικό με την τελική μας πορεία! Μια πορεία, ένα ταξίδι πανέμορφο για όλους όσους το έχουν ζήσει κάτι που θα το θυμάμαι για πάντα! Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου-φίλους μου όλους προσωπικά το προπονητικό τιμ της ομάδας τους φροντιστές και φυσιοθεραπευτές τον κύριο Λιάσο Λούκα που με εμπιστεύτηκε όπως επίσης το ίδιο και την διοίκηση του Άρη Λεμεσσου! Δεν θα ευχηθώ κάτι στην ομάδα γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει εκεί που της αξίζει και σύντομα!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ