aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Τα δύο ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα

Απόλλων: Τα δύο ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πανέτοιμοι και αποφασισμένοι δηλώνουν στον Απόλλωνα για το σημερινό ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ, δύο μόλις στροφές πριν από το φινάλε της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Μετά τη σπουδαία επιτυχία απέναντι στην ΑΕΚ, οι κυανόλευκοι θέλουν να φανούν άλλη μία φορά συνεπείς με τη νίκη σε ένα ζόρικο παιχνίδι, ανανεώνοντας αυτομάτως την παραμονή τους στην κορυφή της βαθμολογίας. Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθούν το Παραλίμνι, οπότε εάν κερδίσουν σήμερα, οι πιθανότητες  για να μπουν πρώτοι στα πλέι οφ θα είναι με το μέρος τους.

Ο Γιάννης Πετράκης έδωσε τις τελευταίες εντολές στους ποδοσφαιριστές στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι, φανερώνοντας εν πολλοίς και τις προθέσεις του για το αρχικό σχήμα. Ο Κρητικός προπονητής θέλει να δει μεγάλη διάθεση και πάθος ώστε η ομάδα να ενισχύσει τις πιθανότητες για να πανηγυρίσει δεύτερη διαδοχική νίκη μετά από 66 μέρες και πέντε αποτυχημένες προσπάθειες.

Το ερωτηματικό για τον παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, θα απαντηθεί μία ώρα πριν η μπάλα στηθεί στη σέντρα. Με δεδομένο το γεγονός ότι ο Γιώργος Μαλεκκίδης είναι τιμωρημένος (κάρτες) και ο Ντόναλτ Γκεριέ ανέτοιμος, ένας εκ των Πέτρο Ψύχα, Γιώργο Βασιλείου θα πάρει φανέλα βασικού.

Το δεύτερο ερωτηματικό αφορά στην επίθεση. Ο Μπακαλί Νταμπό είναι πανέτοιμος για τη σημερινή μάχη, μάλιστα στις πλείστες δοκιμές του Γιάννη Πετράκη συμπεριλαμβανόταν και ο Γάλλος, οπότε μένει να δούμε αν αυτή τη φορά πάρει θέση στην ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, ένας εκ των Δημήτρη Δημητρίου, Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας οι Έκτορ Γιούστε, Βαλεντίν Ρομπέρζ και δεξιά ο Ζοάο Πέδρο. Στη μεσαία γραμμή οι Σάσα Μάρκοβιτς, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι σίγουροι.

Την άλλη θέση διεκδικούν οι Χάμπος Κυριάκου, Εστεβάν Σατσέτι, Φλορεντίν Ματέι και Τζιόρτζε Ντένιτς. Στην επίθεση οι Νικολά Ντιγκινί, Ιωάννης Πίττας και σε περίπτωση που δεν αρχίσει το ματς ο Νταμπό, τότε είτε ο Γιάννης Γιαννιώτας είτε ο Γκιόργκι Παπουνασβίλι θα πάρει φανέλα βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ