aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Συνάντηση Κίρζη - Αυγουστή, αλλάζουν πολλά

Απόλλων: Συνάντηση Κίρζη – Αυγουστή, αλλάζουν πολλά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Παλεύεις, τα δίνεις όλα, αλλά δε σημαίνει πως θα εξασφαλίσεις και την επιτυχία. Αυτό ισχύει για τον Απόλλωνα, ο οποίος ολοκλήρωσε και τη φετινή σεζόν, χωρίς κάποιο τίτλο. Ούτε πρωτάθλημα, ούτε κύπελλο και είναι κάτι που αφήνει μια πικρή γεύση, σε όλους. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η ομάδα της Λεμεσού ήταν σταθερά το ακλόνητο φαβορί, όμως η πορεία από τον Ιανουάριο άφησε πολλά ερωτηματικά. Δεν ήταν ή ίδια ομάδα που είχαμε δει στο δεύτερο εξάμηνο του 2018. Οι «κυανόλευκοι» δεν κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί μέχρι την τελευταία αγωνιστική και υπέκυψαν προχθές στο ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Η εντολή για ενίσχυση και οι πρώτες εφτά μετεγγραφές

Η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ είναι βαριά (0-3), όμως αν κοιτάξει κάποιος πίσω θα αντιληφθεί πως η ευκαιρία να στεφθεί φέτος πρωταθλητής, χάθηκε στις προηγούμενες αναμετρήσεις από τους «γαλαζοκίτρινους». Σε δύο ματς μέσα στο Τσίρειο, ο Απόλλων προηγήθηκε στο σκορ, όμως δε κέρδισε καμία αναμέτρηση. Από εκεί και πέρα, δεν έχει κανένα όφελος να ασχοληθεί κάποιος με το αγωνιστικό κομμάτι του προχθεσινού αγώνα. Ο Απόλλων δεν διέφερε σε τίποτε από την ομάδα που παρακολουθούμε τους τελευταίους τρεις μήνες. Ένα σύνολο, απόλυτα επηρεασμένο από την κούραση, τους τραυματισμούς και την έλλειψη φρεσκάδας. Δεν τα κατάφερε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι σωστό να αρχίσουμε να πυροβολούμε.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Ανοίγει η πόρτα της εξόδου, «ξήλωμα» και μετεγγραφές

Μιλάμε για τον Απόλλωνα, τον οποίο θαυμάσαμε στην Ευρώπη, τον Απόλλωνα που κατά διαστήματα έθελγε με την απόδοση του, που έτρεξε στην κούρσα του πρωταθλήματος έχοντας πάντα στόχο την πρώτη θέση. Είναι εύκολο, να βρούμε μερικούς από τους λόγους που δεν τα κατάφερε ο Απόλλων, αλλά και οι προπονητές και παράγοντες γνωρίζουν πολύ καλύτερα από όλους τι έφταιξε. Πιθανό να μην υπολόγισαν τους μαζεμένους τραυματισμούς, πιθανόν το μεγαλύτερο σφάλμα να ήταν πως δεν ενισχύθηκε η ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο. Αποδείχθηκε τελικά λάθος η απόφαση να μην γίνουν προσθήκες στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, την ίδια ώρα που οι βασικοί αντίπαλοι των «κυανόλευκων» έφερναν νέους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: «Βράζουν» οι Απολλωνίστες: «Η τσίππα, το φωτογραφείο και η ντροπή»

Είναι όλα μαζί, ωστόσο υπάρχει κάτι που πολλοί το αγνοούν. Στον Απόλλωνα υπάρχουν σταθερές βάσεις και όλες οι παραλείψεις ή οι αδυναμίες θα περάσουν από κόσκινο, για να παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα τους τη νέα σεζόν. Ήδη, ο προγραμματισμός τρέχει και όπως πληροφορούμαστε θα αλλάξουν πολλά, στην προσπάθεια να κυνηγήσει ο Απόλλων την κορυφή στη νέα σεζόν. Θα γίνουν αλλαγές και ο Σοφρώνης Αυγουστή μαζί με τον Νίκο Κίρζη θα έχουν σύντομα συνάντηση για να αναλύσουν από κοινού το πλάνο δράσης. Και αυτό φυσικά αφορά την ενίσχυση με νέο αίμα, πιο ποιοτικό, ενώ είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, που είναι δεσμευμένοι με συμβόλαια και για του χρόνου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ