aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Στις Πλάτρες «πωρωμένοι» οι οπαδοί, εκκρεμότητες με Λάρσον-Ενσούε

Απόλλων: Στις Πλάτρες «πωρωμένοι» οι οπαδοί, εκκρεμότητες με Λάρσον-Ενσούε

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Μεγάλες στιγμές θα ζήσουν οι Πλάτρες σήμερα, αφού οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα ετοιμάζουν να δώσουν έντονο το παρών τους στην απογευματινή προπόνηση. Θα μαζευτούν στις 15:00 στην πλατεία Τροόδους και από εκεί όλοι μαζί θα πάνε στο προπονητικό κέντρο των Πλατρών για να αποθεώσουν παίκτες και τεχνικό τιμ.

Παρών στη σημερινή προπόνηση θα είναι και ο Νίκος Κίρζης, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.. Οι φίλοι του Απόλλωνα, ίσως μάλιστα παρακολουθήσουν και οικογενειακό δίτερμα, βλέποντας για πρώτη φορά σε δράση τα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Τρίβει τα χέρια του ο Σωφρόνης Αυγουστή

Σε εκκρεμότητα υπάρχουν τα θέματα των Λάρσον και Ενσούε. Ο Σουηδός ακόμα δεν έχει ανταποκριθεί με υπογραφή στην πρόταση που έχει στα χέρια του. Όσον αφορά στον Ενσούε είναι ερωτηματικό το μέλλον του στην ομάδα με δεδομένη, πάντα, όπως υποστηρίζουν στον Απόλλωνα τη στάση του πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ