aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Σκορ πρόκρισης με Ομόνοια και μήνυμα ανάκαμψης

Απόλλων: Σκορ πρόκρισης με Ομόνοια και μήνυμα ανάκαμψης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το βλέμμα είναι στο πρωτάθλημα, αλλά ουδόλως αδιαφορούν για το κύπελλο, που είναι και αυτό ένας από τους στόχους τους. Ο Απόλλων θα κυνηγήσει με όλες του τις δυνάμεις και τους δύο θεσμούς, γι’ αυτό και αύριο (18.00, Primetel) θα μπει στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα προσθέσει δυναμική για τη συνέχεια. Με νίκη οι κυανόλευκοι θα βάλουν γερές βάσεις για την πρόκριση, ενώ θα μπουν και στο 2019 με τους καλύτερους οιωνούς.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα υποδεχθεί σήμερα τους ποδοσφαιριστές του στο Κολόσσι και μετά θα αποφασίσει με ποιους θα παραταχθεί αύριο η ομάδα του. Οι κυανόλευκοι ταλαιπωρήθηκαν από κάποιες απουσίες το τελευταίο διάστημα, που τους επηρέασαν ώς ένα βαθμό στα πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Η ζωή όμως συνεχίζεται και μετά την πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, τις δύο νίκες επί της Λάτσιο και της Μαρσέιγ, η προσοχή είναι στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Ο λαός μίλησε: Ιδού η κορυφαία ενδεκάδα!

Από το πρώτο παιχνίδι για το 2019 απέναντι την Ομόνοια, θέλουν να δείξουν πως είναι αποφασισμένοι να επανέλθουν δυναμικά. Να νικήσουν την αντίπαλό τους και να πάνε στο εκτός έδρας ματς της ερχόμενης Κυριακής με τη Νέα Σαλαμίνα έχοντας την καλύτερη διάθεση. Άλλωστε, υπάρχει και συνέχεια στα δύσκολα και μεσοβδόμαδα ματς γιατί μετά το ματς με τους ερυθρόλευκους, ακολουθεί την άλλη Τετάρτη η εξ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Γενικά ο Γενάρης, έτσι όπως το έφερε το πρόγραμμα, είναι δύσκολος μήνας, με πολλά ζόρια.

Μάλιστα, από τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν δεν υπολογίζονται οι Σατσέτι, Γιούστε και Φοπαλά. Αντιθέτως, οι Πέδρο, Μπρου και Περέιρα υπολογίζονται, ενώ ο νεοφερμένος Μίλαν Κερμπρ θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Κυριακής με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». Προς το παρόν βέβαια βλέπουν μόνο τον αυριανό αγώνα με την Ομόνοια. Ο στόχος τους είναι να συνδυάσουν καλή εμφάνιση και νίκη με σκορ που δεν θα βάζει σε μπελάδες στον επαναληπτικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ