aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Σε μία πρόταση τα είπε όλα!

Απόλλων: Σε μία πρόταση τα είπε όλα!

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

«O στόχος, όπως καθορίστηκε από τον πρόεδρο, είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα». Σε μια πρόταση ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, έθεσε τον στόχο της ομάδας για τη νέα περίοδο. Ο Γερμανός τεχνικός, που αφίχθη χθες στην Κύπρο, μέσα σε λίγες λέξεις έθεσε ξεκάθαρα τον τίτλο ως μεγάλο στόχο τόσο δικό του όσο και της ομάδας.

Παράλληλα οι κυανόλευκοι θα προσπαθήσουν να παίξουν και ελκυστικό ποδόσφαιρο.
Ο νέος τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας, που πλέον από σήμερα αναλαμβάνει επίσημα τα ηνία της, με την άφιξή του χθες το πρωί στην Κύπρο, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο γραφείο Τύπου του Απόλλωνα. Αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίον η ομάδα του θα αγωνίζεται. «Είμαι εδώ για να εφαρμόσω το δικό μου στυλ παιχνιδιού το οποίο βασίζεται στην ένταση και την πίεση. Το μόνο που μπορώ να πω είναι: ελάτε στο γήπεδο και να μας παρακολουθήσετε να αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα και έτσι θα γνωρίσετε τη φιλοσοφία μου», είπε.

Ακολούθως, αναφέρθηκε στον λόγο που επέλεξε να αποδεχθεί την πρόταση του Απόλλωνα. «Συνειδητοποίησα πως πραγματικά πάλεψαν για να συνεργαστούμε. Υπήρξε ακόμη μια συζήτηση στο παρελθόν, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν αποτελούσε επιλογή για εμένα. Ένιωσα ότι έκαναν τα πάντα για να με πείσουν να ενταχθώ εδώ. Το συζήτησα με την οικογένειά μου και τον μάνατζέρ μου και στο τέλος αποφάσισα ότι θα είναι μια πολύ καλή ιδέα να έρθω να διεκδικήσω τίτλους αλλά και να ζήσω εμπειρίες από κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης», είπε χαρακτηριστικά.

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που έθιξε ο νέος τεχνικός των κυανόλευκων είναι και το ότι γνώριζε τον Απόλλωνα από την ευρωπαϊκή του παρουσία. «Γνώριζα το όνομα του συλλόγου από προηγούμενες ευρωπαϊκές διοργανώσεις που συμμετείχε στο παρελθόν», είπε και αναφέρθηκε στην επικείμενη παρουσία του Απόλλωνα στην Ευρώπη: «Όσον αφορά στο Κόνφερενς Λιγκ, είναι μια εντελώς καινούργια ευρωπαϊκή διοργάνωση και πρέπει να δούμε πώς θα προσαρμοστούμε. Το θετικό είναι ότι θα ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μέχρι να δώσουμε τον πρώτο μας επίσημο αγώνα. Τώρα είναι σημαντικό να συνηθίσω τους παίκτες και οι παίκτες να συνηθίσουν εμένα, όπως επίσης και τους άλλους νέους συνεργάτες που βρίσκονται στον σύλλογο, και στο τέλος θα δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ