aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Σαν καζάνι που βράζει...

Απόλλων: Σαν καζάνι που βράζει…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ντόμινο αντιδράσεων προκάλεσε στον Απόλλωνα η διαιτησία του αγώνα με την Ανόρθωση. Θεωρούν πως αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, περνώντας στην αντεπίθεση. Η διοίκηση Νίκου Κίρζη παρουσιάζεται έξω φρενών με τις αποφάσεις του Γιώργου Νικολάου (VAR) και του Τιμόθεου Χριστοφή, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος, ζητώντας εδώ και τώρα την κάθοδο ξένων διαιτητών. Και μάλιστα, παρουσιάζεται πανέτοιμη να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η… επίθεση που εξαπέλυσε κατά πάντων ο πρόεδρος του Απόλλωνα, αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», είχε και συνέχεια. «Πρόκειται περί πολέμου, εδώ και χρόνια», υποστήριξε ο εκ των αντιπροέδρων της Εταιρείας Απόλλων, Αντώνης Γλυκής, σε μακροσκελή ανάρτησή του. Εν ολίγοις, θεωρεί πως το ίδιο «έργο» επαναλαμβάνεται, προειδοποιώντας ότι «η υπομονή έχει τα όριά της». Αναφέρει, μάλιστα, ότι παρά την κόπωση και τον συνεχή και άνισο πόλεμο με φαντάσματα, η διοίκηση της ομάδας είναι έτοιμη να πολεμήσει, καλώντας όλες τις δυνάμεις να πορευτούν μαζί της για ένα καθαρό, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, πρωτάθλημα.

Ο Αντώνης Γλυκής επισημαίνει ότι παρά το γεγονός πως τα λάθη περιορίστηκαν με τη χρήση του VAR, «πάλι κάποιοι επινόησαν τρόπους να αλλοιώνουν αποτελέσματα» και πως «η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί». Σε άλλο σημείο, σημειώνει, ο Απόλλων ποτέ δεν μπήκε σε ένα παιχνίδι διαπραγμάτευσης και ενός ανέντιμου παιχνιδιού με οποιαδήποτε άλλη ομάδα ή παράγοντες ποδοσφαίρου… «Κάθοδος ξένων διαιτητών στην Κύπρο ή επικράτηση της ανομίας, της γελοιότητας και της κοροϊδίας», αναφέρει.

Στον Απόλλωνα, παραλλήλως, σε μία προσπάθεια να πείσουν για την ορθότητα των έντονων παραπόνων τους, προχώρησαν και στην ανάρτηση δύο βίντεο από το ματς με την Ανόρθωση. Στο πρώτο κατηγορούν τον Τιμόθεο Χριστοφή για ανάρμοστη συμπεριφορά και στο δεύτερο παρουσιάζουν μαρκάρισμα του Ρισβάνη στον Ντιγκινί και καλούν τον διαιτητή (Τιμόθεο Χριστοφή) και τον VAR (Γιώργο Νικολάου) να δημοσιοποιήσουν το σκεπτικό της απόφασής τους να συνεχιστεί το ντέρμπι, παρομοιάζοντας τη φάση με αυτήν της αποβολής του Γκεριέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ