aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Προβάρει φανέλα βασικού ο Νταμπό, περιμένουν Παπουνασβίλι

Απόλλων: Προβάρει φανέλα βασικού ο Νταμπό, περιμένουν Παπουνασβίλι

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Έτοιμος ο Μπακαλί Νταμπό για να πάρει θέση βασικού στην επίθεση του Απόλλωνα, στον αγώνα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου την Κυριακή στο Τσίρειο για την 26η αγωνιστική του πρωταθκήματος. Ο Γάλλος επιθετικός με καταγωγή από τη Σενεγάλη, είναι ποδοσφαιριστής ψυχολογίας και όσο δεν αγωνίζεται δεν μπορεί να βρει ρυθμό.

Είναι κοινώς παραδεκτό ότι ένας ποδοσφαιριστής είναι πιο παραγωγικός όταν καταγράφει λεπτά συμμετοχής στα πόδια και ο 32χρονος φορ σπάνια βοήθησε όταν ήρθε από τον πάγκο. Στον Απόλλωνα περιμένουν και την επιστροφή του Γκιόργκι Παπουνασβίλι, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής στο ντέρμπι με την ΑΕΛ εξαιτίας ενοχλήσεων.

Αυξημένες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού διατηρεί ο Ουίλντ-Ντονάλντ Γκεριέ. Ο Αϊτινός ακραίος αμυντικός ήλθε στην Κύπρο με πολύ καλές συστάσεις και ο Γιάννης Πετράκης ευελπιστεί ότι η παρουσία του στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βοηθήσει τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ