aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Πρώτα ο Άρης και μετά η δυναμική…

Απόλλων: Πρώτα ο Άρης και μετά η δυναμική…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων έχει παιχνίδι σήμερα, με αντίπαλο τον Άρη για την πρώτη φάση του κυπέλλου και είναι λογικό πως θα αντιμετωπίσει με σεβασμό και σοβαρότητα τον αντίπαλό του. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, παρά την ανωτερότητα που διαθέτει η ομάδα του, τόνισε πως «στους μονούς αγώνες θα πρέπει να είναι προσεκτικός». Σημείωσε πως θα τα δώσουν όλα για να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση και μετά να επικεντρωθούν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ της ερχόμενης Κυριακής.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι μονοί αγώνες είναι πάντα επικίνδυνοι και πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο λεπτό. Να πάρουμε την πρόκριση και μετά το τέλος του και από την επόμενη να επικεντρωθούμε στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ», ανέφερε ο τεχνικός του Απόλλωνα, σημειώνοντας, πως τα δύο – τρία παιχνίδια που ακολουθούν θα είναι σημαντικά για την ομάδα του.

«Μια νίκη επί της ΑΕΚ θα μας δώσει μεγαλύτερη δυναμική. Δεν έχουμε μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία από την ΑΕΚ. Θα ετοιμαστούμε για να κάνουμε το παιχνίδι με μας και να μη δώσουμε δικαιώματα στην αντίπαλό μας. Ξέρουμε ότι η δική μας ομάδα δεν έχει κερδίσει κάποιο ντέρμπι και θα είναι μεγάλο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε να κάνουμε με ένα πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο, που για μένα παίζει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι περνά κι αυτή τα δικά της προβλήματα όπως κι εμείς. Κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές μας είναι ανεβασμένοι και αυτό μας κάνει πιο αισιόδοξους. Πριν το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα είχαμε τραυματισμούς της τελευταίας στιγμής. Παρότι βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση, η ομάδα πήγε πολύ καλά και θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν με τη Νέα Σαλαμίνα και ήταν πανέτοιμοι βοηθώντας να πάρουμε μια μεγάλη και καθαρή νίκη. Ελπίζω με την ΑΕΚ να έχουμε επιστροφές για να μας δώσουν περισσότερες λύσεις».

Με τις μειωμένες επιλογές που έχει, είναι σίγουρο, πως θα προφυλαχθούν κάποιοι το απόγευμα με τον Άρη. Οι Ενσούε, Αγκίρε, Γιαννιώτας και Γιούστε θα είναι εκτός αποστολής σήμερα, ενώ θα  προφυλαχθούν και  δυο – τρεις άλλοι που θα είναι βασικοί με τη ΑΕΚ. «Μετά τους δυο που είναι εκτός ομάδας, έχουν λιγοστέψει οι επιλογές. Αλλά όσο και να θέλεις κάποιους παίκτες είμαστε ομάδα, είμαστε εδώ και υπηρετούμε ένα μεγάλο σύλλογο με μεγάλη ιστορία, τον οποίο υπηρέτησαν εδώ και δεκαετίες πολλοί άνθρωποι με αρχές.  Πρέπει να σεβόμαστε τους εσωτερικούς κανονισμούς και να  δίνουμε το παράδειγμα σε όλους», πρόσθεσε ακόμη ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Απαντώντας σε ερώτηση για την πορεία του πρωταθλήματος, χαρακτήρισε πιο σταθερή ομάδα την Ανόρθωση, ενώ όπως ανέφερε και άλλες ομάδες κάνουν προσπάθεια για να πλησιάσουν στην κορυφή. Εμείς έχουμε  κάνει αρκετά βήματα μπροστά τον τελευταίο μήνα. Τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα θα είναι σημαντικά για να πούμε ξεκάθαρα ότι μπήκαμε στη διεκδίκηση των στόχων μας.  Θα παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τους τρεις βαθμούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ