aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: «Προσθήκη» εκ των έσω

Απόλλων: «Προσθήκη» εκ των έσω

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η νέα σεζόν για τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, κρύβει ένα πολύ μεγάλο στοίχημα. Δηλαδή; Να αποδείξει πως η λήξασα αγωνιστική περίοδος αποτέλεσε κακή παρένθεση.

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του στο ρόστερ του Απόλλωνα, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα επιδιώξει μία νέα αρχή, βγάζοντας ασπροπρόσωπο και τον Σωφρόνη Αυγουστή. Αποδέχθηκε  τη συμβιβαστική φόρμουλα για να παραμείνει στην ομάδα καθώς είπε το «ναι» στην πρόταση για μείωση των απολαβών του, αποδεικνύοντας ότι ήθελε να συνεχίσει στο Κολόσσι και να δικαιώσει τις προσδοκίες.

Οι… παρεξηγήσεις πριν από ένα χρόνο και το γεγονός πως είχε μείνει εκτός λίστας τον περασμένο Ιανουάριο, έχουν μπει πλέον στην άκρη. Στον Απόλλωνα, δηλώνουν  ότι πρόκειται για ποιοτικό αμυντικό, έχει αποδείξει το τι μπορεί να προσφέρει και το πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της. Θεωρούν την επανεγγραφή του ως εσωτερική μετεγγραφή.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, εδώ και καιρό δεν αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε πρόβλημα τραυματισμού, περνώντας το μήνυμα ότι στη νέα σεζόν θα επανέλθει στα γνωστά επίπεδα απόδοσης. Σε αυτά εν ολίγοις που συνήθισε τους φίλους των κυανόλευκων κατά τα τρία πρώτα χρόνια, όπου αποτελούσε το άλφα και το ωμέγα στην οπισθοφυλακή. Οι 30 και βάλε συμμετοχές, εξάλλου, αποδεικνύοντας του λόγου το αληθές.

Στον Απόλλωνα, δεν έχουν καμία αμφιβολία πως ένας υγιής και ανανεωμένος Ρομπέρζ μπορεί να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής και γι΄αυτό, άλλωστε, τον διατήρησαν στο ρόστερ. Κατά την περίοδο της προετοιμασίας, θα προσπαθήσει ο Γάλλος να καλύψει το… χαμένο έδαφος της περσινής αγωνιστικής περιόδου, να φορτώσει φιλικά παιχνίδια στα πόδια, επανακτώντας έτσι τις αγωνιστικές ισορροπίες του. Το γεγονός πως δεν θα παρατηρηθούν σημαντικές διαφοροποιήσεις προσώπων στην άμυνα, στον Απόλλωνα εκτιμούν πως δεν θα βοηθήσουν μονάχα τον Ρομπέρζ, αλλά γενικότερα το σύνολο προκειμένου να παρουσιαστεί πολύ πιο αποτελεσματικό ανασταλτικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ