aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Παπουλής, Ντα Σίλβα, Μάγκλιτσα και Πίεχ

Απόλλων: Παπουλής, Ντα Σίλβα, Μάγκλιτσα και Πίεχ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα έχουν πετύχει διψήφιο αριθμό τερμάτων κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Πρώτος είναι ο Φώτης Παπουλής με 16 γκολ (14 στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο, 1 στην Ευρώπη), σε 37 συμμετοχές. Ακολουθεί ο Άλεξ Ντα Σίλβα με 14 γκολ (12 στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο), σε 41 συμμετοχές. Τρίτος είναι ο  Άντον Μάγκλιτσα με 13 γκολ (9 στο πρωτάθλημα, 3 στο κύπελλο, 1 στο σούπερ καπ), σε 32 συμμετοχές. Την τετράδα συμπληρώνει ο Αρκάντιους Πίεχ που έχει σκοράρει 11 φορές (8 στο πρωτάθλημα, 2 στο κύπελλο, 1 στο σούπερ καπ), σε 30 συμμετοχές.

Ο τελευταίος έχει και τις λιγότερες συμμετοχές στο αρχικό σχήμα. Αν δεν αντιμετώπιζε τα γνωστά προβλήματα ο Γκιέ Γκιέ θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα τέρματα από τα 8 που έχει σημειώσει (6 στο πρωτάθλημα και 2 στην Ευρώπη). Αν και αμυντικός, ο Πάουλο Βινίσιους έχει σημειώσει 8 γκολ (6 στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο, 1 στην Ευρώπη).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ