aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ο «θεός» κοιτά τη δουλειά του

Απόλλων: Ο «θεός» κοιτά τη δουλειά του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κανένα περιθώριο σκέψης για υποτίμηση της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου απόψε από τον Απόλλωνα. Μπορεί η ομάδα του Παραλιμνίου να έρχεται στη Λεμεσό με πολλές απουσίες (18 συνολικά), αλλά αυτό δεν επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή να αντιμετωπίσουν υποτιμητικά την αντίπαλό τους. Τέτοια σημάδια δεν έχει παρουσιάσει ο Απόλλων, αφού δεν το επιτρέπει η τεχνική ηγεσία.

Βέβαια, αυτή η εξέλιξη δίνει τη δυνατότητα στον Κύπριο προπονητή, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, όπου ο Απόλλων θα βρει μπροστά του πρώτα τη Μαρσέιγ και μετά την Ομόνοια, να ξετυλίξει το κουβάρι των αλλαγών και να προφυλάξει ή να ξεκουράσει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του. Για παράδειγμα οι Πέδρο, Βασιλείου, Σατσέτι είναι χρήσιμο να πάρουν ανάσες, καθώς έχουν δώσει πολλά τους τελευταίους 2,5 μήνες. Μια «απαλλαγή υπηρεσίας» θα βοηθήσει να αποφορτιστεί η καταπόνηση από τις συνεχείς συμμετοχές. Επίσης, οι Γιούστε και Χ. Κυριάκου είναι τραυματίες, έτσι είναι ευκαιρία να πάρουν χρόνο κάποιοι από τους Σούμαχ, Στυλιανού, Ουεντρούγκο, Λ. Κυριάκου, Καραγιόλ, Σκέμπρι, όπως και ο Μπρου. Ο τελευταίος ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει απόψε το παιχνίδι.

Η τεχνική ηγεσία δεν θα αλλάξει όλη την ομάδα, γιατί θα επιδιώξει να καθαρίσει όσο πιο σύντομα το παιχνίδι. Με βάση τα δεδομένα το πιο πιθανό είναι πως οι έντεκα που θα ξεκινήσουν θα είναι οι ακόλουθοι: Βάλε, Στυλιανού, Ρομπέρζ, Λ. Κυριάκου, Σουμά, Μάρκοβιτς, Περέιρα, Σκέμπρι, Σελάγια, Παπουλής και Μάγκλιτσα. Οι κυανόλευκοι σκοπεύουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο με κάθε σοβαρότητα, έχοντας στόχο να δώσουν στο παιχνίδι τον ρυθμό που θα τους φέρει πιο κοντά στα γκολ και τη νίκη.

Είναι και θέμα ψυχολογίας. Ο Απόλλων έχει παρουσιάσει υψηλό θέαμα σε όλους τους φετινούς του αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη και αυτό τον «κανόνα» θέλει να ακολουθήσει και σήμερα. Να κάνει το παιχνίδι του και να μην αφήσει τον χρόνο να κυλήσει αρνητικά. Ένα γρήγορο γκολ θα τον φέρει πιο κοντά στον στόχο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ