aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAπόλλων: Με τον αέρα της κορυφής

Aπόλλων: Με τον αέρα της κορυφής

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Επτά στροφές έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί ο φετινός μαραθώνιος και στον Απόλλωνα βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και νιώθουν πως ο βαθμός δυσκολίας είναι ο ίδιος σε όλα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει στη διάθεσή του άλλη μία προπόνηση, τη σημερινή, για να λάβει τις τελικές του αποφάσεις για το σχήμα και τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει η ομάδα του την ΑΕΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θα θελήσουν στο «ΑΕΚ Αρένα» να καταθέσουν ψυχή και σε συνδυασμό με την ποιότητα να οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία. Το παιχνίδι για τους κυανόλευκους κρίνεται ως ένας από τους επτά «τελικούς» που έχουν απομείνει στο πρωτάθλημα. Γιατί, ξεπερνώντας το εμπόδιο της ΑΕΚ, ο Απόλλων θα διατηρήσει τουλάχιστον το προβάδισμα των τριών βαθμών και θα ενισχύσει την προσπάθειά του για να κόψει πρώτος το νήμα και να στεφθεί πρωταθλητής.

Διαβάστε επίσης: Αναστασίου στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ, Δημητρίου στο ΑΕΚ-Απόλλων

Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κολόσσι, είναι όλοι επικεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι, με την τεχνική ηγεσία να είναι συγκεντρωμένη στην καλύτερη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών. Το ματς είναι κομβικής σημασίας και οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν την πρωτιά τους και να φτάσουν στο «διπλό». Ο Μάρκοβιτς αναμένεται να πάρει τη θέση του τιμωρημένου με κάρτες Σατσέτι και απ’ εκεί και πέρα, δεν είναι ξεκάθαρο αν θα συνυπάρξουν Παπουλής και Ντα Σίλβα.

Ο Ελλαδίτης είναι σίγουρο πως θα διατηρήσει τη θέση του, ενώ για τον Βραζιλιάνο όλα είναι ανοικτά. Μπορεί να δούμε από την αρχή τον Ζελάγια εξέλιξη που θα φέρει τον Παπουλή σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μάγκλιτσα. Βέβαια υπάρχει και τα άλλο σενάριο. Να παίξει στο αριστερό άκρο ο Σαντάνα και να διατηρήσει τον ρόλο του ελεύθερου μεσοεπιθετικού ο Παπουλής όπως έγινε στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Tα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι ΑΕΚ-Απόλλων

Οι κυανόλευκοι είναι προετοιμασμένοι για όλες τις δυσκολίες που θα συναντήσουν, με τον Αυγουστή να δουλεύει στις προπονήσεις και στις στατικές φάσεις αλλά και στο τέλειωμα των φάσεων. Το θετικό είναι πως, ο Απόλλων δημιουργεί ευκαιρίες και φτάνει εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Απ’ εκεί και πέρα, θα χρειαστεί να προσέξει μεσοαμυντικά για να μην επιτρέψει παραβίαση της εστίας του Βάλε. Αν καταφέρει να διατηρήσει το μηδέν παθητικό, όλα θα είναι πιο εύκολα για να «χτίσει» το παιχνίδι του και να φύγει νικητής από τη Λάρνακα.

Διαβάστε επίσης: Το… μυστικό του Αυγουστή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ