aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Με καθαρό μυαλό, πάθος και ευστοχία

Απόλλων: Με καθαρό μυαλό, πάθος και ευστοχία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα νιώθουν πως έχουν το δίκιο με το μέρος τους στην υπόθεση Φρανσίς Ουζόχο και γι’ αυτό έχουν καταθέσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, πιστεύοντας ότι στο τέλος θα δικαιωθούν. Στην ομάδα της Λεμεσού υποστηρίζουν ότι «οι παραβιάσεις των κανονισμών είναι θέμα τάξης και σωστής λειτουργίας του πρωταθλήματος», αναμένοντας τα αποτελέσματα των ερευνών.

Από εκεί και πέρα, οι κυανόλευκοι έχουν και ντέρμπι αύριο. Θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ, από την οποία απέχουν μόλις ένα βαθμό. Το ζητούμενο είναι οι ποδοσφαιριστές να μπουν με καθαρό μυαλό στον αγωνιστικό χώρο και να τα δώσουν όλα με πάθος, απαλλαγμένοι από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ο Σωφρόνης Αυγουστή καλείται να πάρει τις πιο σωστές αποφάσεις για να καλύψει τις σοβαρές απουσίες των Ρομπέρζ και Σατσέτι.  Στο μυαλό του τεχνικού του Απόλλωνα υπάρχει η επιλογή του Ουαντραόγκο για τη θέση του στόπερ (δίπλα από τον Χ. Κυριάκου), ενώ στη μεσαία γραμμή το κενό του Σατσέτι θα καλύψει ένας εκ των Περέιρα, Σπόλιαριτς. Το πιο πιθανό είναι πως στον άξονα θα βρίσκεται ο Μπρου, ενώ πιο μπροστά (πίσω από τον Μάγκλιτσα) θα είναι ο Παπουλής.

Ο Ελλαδίτης μέσος που έπαιξε ως αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση, θα πάρει θέση βασικού στο αυριανό ντέρμπι. Η εμπειρία και οι δυνατότητες του Παπουλή είναι σίγουρο πως θα βοηθήσουν τον Απόλλωνα να κάνει το παιχνίδι του προκειμένου να φθάσει στη νίκη. Οι κυανόλευκοι θέλουν άμεσα την επιστροφή στις νίκες καθώς ακολουθεί το ματς με την Αλκή, ενώ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσουν τον ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό. Ο στόχος είναι να αναρριχηθούν το συντομότερο στην πρώτη θέση.

Προέχει φυσικά η αναμέτρηση με την ΑΕΛ και δεδομένης της απουσίας δύο βασικών ποδοσφαιριστών σε άμυνα και μεσαία γραμμή, το βάρος θα πέσει στους επιθετικούς. Το μεγάλο όπλο της ομάδας του Αυγουστή είναι η επίθεση και εκεί θα επενδύσει περισσότερο για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο Ζελάγια, ο Μάγκλιτσα, ο Καραγιόλ, ο Παπουλής, αλλά και οι Μπρου, Περέιρα είναι ποδοσφαιριστές που εύκολα μπορεί να μετατρέψουν σε γκολ τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν. Το μόνο που χρειάζεται είναι καθαρό μυαλό και ευστοχία, γιατί φάσεις θα δημιουργηθούν και το μόνο που μένει είναι να αξιοποιηθούν. Με την Ανόρθωση χάθηκαν τεράστιες ευκαιρίες. Ο Απόλλων θα μπορούσε και να ισοφάριζε και να έπαιρνε τη νίκη, κάτι που εάν γινόταν θα ισχυροποιούσε βαθμολογικά την ομάδα της Λεμεσού. Ασφαλώς, υπάρχει αρκετός δρόμος έως το φινάλε και οι κυανόλευκοι θα τα δώσουν όλα για να υλοποιήσουν τον τελικό στόχο τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ