aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η άφιξη του Μπένσοπ βάζει τελεία, εκκρεμότητα με Ενσούε

Απόλλων: Η άφιξη του Μπένσοπ βάζει τελεία, εκκρεμότητα με Ενσούε

Από αναβολή σε αναβολή πάει η τελική απάντηση του Τσάρλισον Μπένσοπ στη διοίκηση του Απόλλωνα. Ο ποδοσφαιριστής διεμήνυσε ότι θα επιστρέψει στην Κύπρο εντός της εβδομάδας και σε συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο, Νίκο Κίρζη, θα ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του. Υπενθυμίζουμε ότι διατηρεί συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο και του έγινε πρόταση για αναπροσαρμογή των αποδοχών του.

Ο Μπένσοπ, κατά τις προηγούμενες μέρες εμφανιζόταν θετικός, οπότε εάν δεν προκύψει διαφοροποίηση στα σχέδιά του, τότε θα υπολογίζεται από τον Σωφρόνη Αυγουστή και στη νέα σεζόν. Στον Απόλλωνα, θέλουν να ξεκαθαρίσει το συντομότερο το θέμα με τον Μπένσοπ ώστε να κινηθούν αναλόγως στο μετεγγραφικό παζάρι.

Σε εκκρεμότητα παραμένει η συνέχιση ή όχι της συνεργασίας των «κυανόλευκων» με τον Εμίλιο Ενσούε. Αναμένεται ότι εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το θέμα. Στον Απόλλωνα παρουσιάζονται ενοχλημένοι με τη στάση του διεθνούς μπακ-χαφ και παρά το γεγονός ότι απάντησε θετικά στην πρόταση για αναπροσαρμογή του συμβολαίου, δεν θεωρείται επισφαλής η θέση του στο ρόστερ της νέας σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ