aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: H περίπτωση Ουζόχο και… ο καθένας τη δουλειά του

Απόλλων: H περίπτωση Ουζόχο και… ο καθένας τη δουλειά του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα όσα απασχολούν τις τελευταίες μέρες και την ένσταση που υπέβαλε η διοίκηση του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση, που έχει να κάνει με την έκδοση του δελτίου υγείας του Ουζόχο, δεν αποπροσανατολίζουν την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές. Η δουλειά τους είναι άλλη και είναι θέμα της διοίκησης του Συλλόγου.

Οι κυανόλευκοι έχουν παιχνίδι το Σάββατο και μάλιστα ντέρμπι. Αντιμετωπίζουν την ΑΕΛ, η οποία ανέβηκε στη δεύτερη θέση και θα επιδιώξουν να την κερδίσουν για δεύτερη φορά στην τρέχουσα σεζόν και να την ξεπεράσουν στον βαθμολογικό πίνακα, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στην κορυφή. Θέλουν να ξεχάσουν την ήττα από την Ανόρθωση και να επανέλθουν άμεσα στις επιτυχίες. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να πάνε στο ντέρμπι με καθαρό μυαλό, για να κάνουν το παιχνίδι τους και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Έχει να λύσει αρκετούς γρίφους

Ο Αυγουστή, ως γνωστόν, δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους με κίτρινες κάρτες Σατσέτι και Ρομπέρζ. Ωστόσο, όσο καλές μονάδες και να είναι, ο Απόλλων καλείται να αποδείξει πως δεν πτοείται από καμιά απώλεια και με το βάθος που διαθέτει είναι σε θέση να κερδίσει και να συνεχίσει την πορεία του. Άλλωστε και στον αγώνα του πρώτου γύρου, όταν ο Απόλλων είχε νικήσει με 3-0 την ΑΕΛ, είχε και πάλι απουσίες. Μόλις είχε τραυματιστεί ο Γιούστε, ενώ είχε αποχωρήσει τραυματίας νωρίς από το παιχνίδι ο Βασιλείου. Υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές για να καλύψουν το κενό τους και αυτό που προέχει είναι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο με απόλυτη ηρεμία. Οι κυανόλευκοι έχουν συνηθίσει τον κόσμο τους μετά από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα να επανέρχονται δριμύτεροι. Δεν έχουν περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών και ο στόχος θα είναι μόνο η νίκη.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση-Απόλλων: Το χρονικό της «διαμάχης» και τα επόμενα βήματα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ