aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δεν το επέτρεψε

Απόλλων: Δεν το επέτρεψε

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ανήμερα του Αγίου Νικολάου, κερνούσαν Γιάννηδες για λογαριασμό του Απόλλωνα! Η ομάδα της Λεμεσού έχοντας για πρωταγωνιστές τον Γιάννη Πίττα –που πέτυχε δύο γκολ και από δική του ενέργεια προήλθε άλλο ένα– και τον Γιάννη Γιαννιώτα που πέτυχε ένα γκολ και έδωσε και ασίστ, πέρασε με το επιβλητικό 5-1 από το «Τάσος Μάρκου». Τα άλλα δύο γκολ τα πέτυχαν οι Πέδρο και Ντιγκινί, με τον Γάλλο να πιάνει τον Σαντίκ στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με επτά γκολ.

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο (που είχε 9 τελικές προσπάθειες), ο Απόλλων επανήλθε με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες και έδειξε ότι δεν επέτρεψε να τον επηρεάσει η ήττα που προηγήθηκε από την ΑΕΛ. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη με τη χθεσινή επιτυχία της, που ήταν η όγδοη, έφθασε τους 26 βαθμούς και έπιασε την Ανόρθωση στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, της οποίας υπερτερεί λόγω της νίκης στο μεταξύ τους παιχνίδι, έχονατς μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ