aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Δεν θα βρει καμένη γη ο νέος προπονητής

Απόλλων: Δεν θα βρει καμένη γη ο νέος προπονητής

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Η απογοήτευση, ο θυμός και το έντονο αίσθημα αυτοκριτικής που νιώθουν όλοι στον Απόλλωνα για την απώλεια του πρωταθλήματος κοπάζουν σταδιακά. Η διοίκηση Νίκου Κίρζη ανέλαβε την ευθύνη για την αποτυχία κατάκτησης του τίτλου που στεναχώρησε αφάνταστα κάθε μέλος της οικογένειας της λεμεσιανής ομάδας. Άλλωστε, ήταν η πολλοστή φορά που οι γαλάζιοι έφτασα στην πηγή, αλλά δεν κατάφεραν να ξεδιψάσουν με τον πολυπόθητο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Τόσο ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης όσο και ο Φανούριος Κωνσταντίνου μιλώντας πριν το παιχνίδι με την Ομόνοια δήλωσαν πως ξέρουν τα λάθη που στοίχησαν την απώλεια ενός ακόμη πρωταθλήματος. Επομένως, ιδού η Ρόδος εδώ και το πήδημα. Ο διοικητικός ηγέτης του Απόλλωνα με νόημα τόνισε ότι δεν το βάζει κάτω και στη δέκατη χρονιά της θητείας του θα επιδιώξει να πετύχει ότι ονειρεύεται ο ίδιος και οι οπαδοί του Απόλλωνα: την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2006.

Οι τέσσερις συμμετοχές σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ, οι τρεις κατακτήσεις κυπέλλου και η μονίμως πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα είναι επιτεύγματα που έχουν εδραιώσει τον Απόλλωνα στις κορυφαίες ομάδες του νησιού, όμως στο Κολόσσι με πρώτο τον Νίκο Κίρζη έχουν ως απωθημένο τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι ριζικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα που προαναγγέλθηκαν άρχισαν να γίνονται με τους Σατσέτι, Μπίσεσβαρ, Μπένσχοπ, Γιαννιώτα και Ματέι να αποχωρούν από το Κολόσσι. Την πόρτα εξόδου θα διαβούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, όμως ο νέος προπονητής που θα προσληφθεί δεν θα παραλάβει καμένη γη. Αντιθέτως, το… προζύμι για τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικήσει και τη νέα σεζόν τους εγχώριους τίτλους και τη διάκριση στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ υπάρχει.

Ποδοσφαιριστές όπως ο Γιοβάνοβιτς, Ρομπέζ, Γκεριέ, Ντένιτς, Χάμπος Κυριάκου, Πίττας, Νταμπό, Φιλιώτης, Δημητρίου, Κατελάρης (που έχουν συμβόλαιο) αποτελούν τη βάση του ρόστερ και ο Νίκος Κίρζης δήλωσε πρόθεση να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές και προπονητή που να είναι σε θέση να οδηγήσει τον Απόλλωνα στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ