aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Χωρίς το γαλλικό «κανόνι»

Απόλλων: Χωρίς το γαλλικό «κανόνι»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το χθεσινό δελτίο Τύπου για τα νέα της προπόνησης προκάλεσε αναστάτωση στους φίλους του Απόλλωνα. «Εκτός πλάνου τέθηκε ο Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και πέρασε από εξετάσεις MRI με τα αποτελέσματα να δείχνουν πρόβλημα», διάβασαν οι φίλοι των κυανολεύκων και ανησύχησαν για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με 16 γκολ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της έναρξης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έτσι, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Λεμεσού ευελπιστεί πως θα τον στερηθεί μόνο στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο. Ένα σοβαρό πλην για τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος ελπίζει πως ο αρχισκόρερ της ομάδας του δεν θα λείψει από άλλους αγώνες στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Αναφορικά με τον αντικαταστάτη του αύριο στο γήπεδο της Λευκωσίας, επικρατέστερος είναι ο Τσάρλισον Μπένσοπ, ο οποίος αναμένεται να κληθεί για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Σίγουρα πρόκειται για αξιόπιστη λύση, ωστόσο είναι γεγονός ότι ο Ντιγκινί διανύει καλύτερη σεζόν, εξ ου και συγκεντρώνει τις προτιμήσεις της τεχνικής ηγεσίας.
Από εκεί και πέρα, όπως ανακοινώθηκε, δεν υπολογίζονται οι Γιώργος Βασιλείου και Σάσα Μάρκοβιτς, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης χθες. Επίσης, αμφίβολη είναι η συμπερίληψη του Φλορεντίν Ματέι στην αποστολή, ο οποίος υπέστη κάκωση ποδοκνημικής και η παρουσία του στην 20άδα θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή τελευταία προπόνηση πριν από το ματς.

Υπήρχε, όμως, και ένα ευχάριστο στο χθεσινό ανακοινωθέν. Ο Πετράκης υπολογίζει για το ματς με τους μαυροπράσινους τον Εστέβαν Σατσέτι, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Από εκεί και πέρα, διαθέσιμος είναι και ο Ντονάλντ Γκεριέ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ