aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Μπάζει και… τρομάζει, ακόμα και τον Κίρζη

Απόλλων: Μπάζει και… τρομάζει, ακόμα και τον Κίρζη

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Μόνο εύκολο δεν ήταν το βράδυ του Απόλλωνα στο Δασάκι ο οποίος για άλλο ένα ματς παρουσίασε προβληματική εικόνα, και για ολόκληρο το 90λεπτο ήταν… αγνώριστος. Η ομάδα της Λεμεσού δέχθηκε δύο γκολ μετά από, ας μην γελιόμαστε, παιδικά αμυντικά λάθη με την άμυνα των κυανόλευκων να… μπάζει από παντού. Μάλιστα, το δεύτερο γκολ, επιτεύχθηκε από εκτέλεση άουτ (!), περίπου από τη θέση του κόρνερ, με τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να μην εκτιμούν καθόλου σωστά τις κινήσεις των αντιπάλων. Αποτέλεσμα; Ο Μιγκελίτο βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Δημητρίου και έστειλε ανενόχλητος τη μπάλα στα δίκτυα για το 2-0.

Η κεντρική φωτογραφία, είναι από το Δασάκι, ωστόσο δεν γνωρίζουμε σε ποιο σημείο του αγώνα αποθανατίστηκε από τον φωτογράφο. Ο Νίκος Κίρζης είναι φανερά προβληματισμός αλλά και απογοητευμένος από το γεγονός πως η εικόνα δεν ήταν η αναμενόμενη, κι ας είχε ο Απόλλωνας το… μαξιλαράκι (2-0) από τον πρώτο αγώνα, απώλεσε 90 λεπτά χωρίς να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του, ενώ δεν αντέδρασε μετά το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων καθώς είχε μπροστά του 20 λεπτά για να σκοράρει το πολυπόθητο γκολ που θα του χάριζε την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Τα παιχνίδια που χάνει ο Γιαννιώτας, εφέσιμη η ποινή σε ισχύ οκτώ ημέρες μετά

Το παιχνίδι, μοιραία οδηγήθηκε στην παράταση, και κάπου εκεί ο διακόπτης άναψε, οι ποδοσφαιριστές ξύπνησαν και ο Ματέι δεν λάθεψε όταν βρέθηκε απέναντι από τον Στρατηλάτη και διαμόρφωσε το 2-1 που χάρισε στον Απόλλωνα το εισιτήριο για τους «4». Γλυκόπικρη γεύση, καθώς η ομάδα του Αυγουστή τα βρήκε σκούρα απέναντι στους Αχνιώτες οι οποίοι άγγιξαν το θαύμα. Μάλιστα, την ερχόμενη Τετάρτη θα αναμετρηθεί με την ΑΕΛ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου, παιχνίδι σαφώς υψηλότερου κινδύνου.

Προηγείται το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τη Νέα Σαλαμίνα, το οποίο οι κυανόλευκοι θέλουν να κερδίσουν ώστε να πλησιάσουν, αν τους δοθεί η ευκαιρία, στις ψηλότερες θέσεις. Ο κόσμος της ομάδας, από λόγια χόρτασε, και είναι η ώρα η ομάδα της Λεμεσού να αρχίσει να ανεβαίνει αγωνιστικά, ενόψει των μαζεμένων ντέρμπι. Η εικόνα προβληματίζει, η άμυνα μπάζει, ο Αυγουστή ψάχνει λύσεις και ο Κίρζης καλείται να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ