aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Άρχισαν να «δένουν» και φαίνεται

Απόλλων: Άρχισαν να «δένουν» και φαίνεται

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στο αυριανό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ θα βρίσκονται ξανά στο αρχικό σχήμα οι Φώτης Παπουλής και Φακούντο Περέιρα. Αμφότεροι μπορούν να αποτελέσουν και τα «χρυσά κλειδιά» του Απόλλωνα για να διασπάσουν τη γαλλική άμυνα. Θα αλλάζουν θέσεις, θα κινούνται σαν δημιουργοί και σαν κρυφοί επιθετικοί. Έχουν όλα τα χαρίσματα, είναι σε φοβερή αγωνιστική κατάσταση και μπορούν εκτός από τα σερβιρίσματα να αναλάβουν και χρέη εκτελεστών. Αγωνιζόμενοι στην ενδεκάδα, οι Παπουλής και Περέιρα, δείχνουν ότι άρχισαν να δένουν κατά τον πιο ιδανικό τρόπο.

Ο Ελλαδίτης κινείται κυρίως στις πτέρυγες, ο Αργεντινός πιο «εσωτερικά», ωστόσο αναλόγως αλλάζουν ρόλο και καθιστούν πιο απρόβλεπτο τον Απόλλωνα, ενώ με τις κινήσεις τους βγάζουν και ποδοσφαιρική φαντασία. Ο Περέιρα ήθελε δικαιολογημένα λίγη πίστωση χρόνου, την οποία έλαβε από τον προπονητή του Σωφρόνη Αυγουστή και τώρα δείχνει να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ