aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAπόλλων: Από τα λόγια στην πράξη. Βρίσκει, όμως, συμμάχους;

Aπόλλων: Από τα λόγια στην πράξη. Βρίσκει, όμως, συμμάχους;

Το… μπαλάκι στις υπόλοιπες ομάδες ώστε να συγκροτηθεί ένας σημαντικός αριθμός υποστηρικτών για υποβολή αιτήματος στην ΚΟΠ για κάθοδο ξένων διαιτητών στα ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος ετοιμάζεται να ρίξει ο Απόλλων.

Η πρόθεση των «γαλάζιων» που εκφράστηκε αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ από τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Αντώνη Γλυκή, όχι μόνο δεν ήταν εν βρασμώ ψυχής, αλλά όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου ήδη ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης και οι συνεργάτες του άρχισαν συγκροτημένες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ομάδα της Λεμεσού θα κτυπήσει την πόρτα άλλων ομάδων και αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσουν. Ο ΑΠΟΕΛ δια στόματος του Νεκτάριου Πετεβίνου υπογράμμισε πως ο ΑΠΟΕΛ εάν του ζητηθεί από την ΚΟΠ είναι 100% πρόθυμος να συζητήσει οτιδήποτε σε σχέση με τη βελτίωση του κυπριακού ποδοσφαίρου, ενώ η Ανόρθωση όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου Σάββας Πηλακούτας θα θέσει το όλο θέμα στο τραπέζι της τακτικής συνεδρίας του διοικητικού συμβουλίου.

Διαβάστε επίσης: Φανούριος: «Αυτή η καραμέλα τελείωσε. Έχουμε ατζέντα τα ματς με τον ΑΠΟΕΛ»

Παράπονα για τη διαιτησία εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και από την Ομόνοια και οι επόμενες ώρες θα ρίξουν «φως» κατά πόσο προκύπτει ομοφωνία ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες του νησιού. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ασφαλώς και η θέση της ΚΟΠ. Στην προκήρυξη του πρωταθλήματος δεν προνοείται η κάθοδος ξένων διαιτητών, χωρίς αυτό να αποκλείει τέτοιο σενάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ