aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Αυτό που θα... κόψει ο Αυγουστή στα αποδυτήρια και οι αποφάσεις

Απόλλων: Αυτό που θα… κόψει ο Αυγουστή στα αποδυτήρια και οι αποφάσεις

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ζητείται μια… σανίδα σωτηρίας στον Απόλλωνα. Η ομάδα της Λεμεσού γνώρισε την 4η της ήττα και δεύτερη συνεχόμενη στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, με αποτέλεσμα να μαζεύονται «μαύρα σύννεφα» πάνω από το Κολόσσι. Η ΑΕΛ με ανατροπή (1-2) πήρε το τοπικό ντέρμπι και έφερε ακόμη πιο έντονο προβληματισμό στις τάξεις των κυανόλευκων.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν κρύφτηκε μετά το παιχνίδι. Αποκάλυψε πως δεν βρήκε ότι άφησε τις 35 μέρες που αποχώρησε, τόνισε πως η αυτοπεποίθηση είναι στα τάρταρα, ενώ όπως είπε και στους παίκτες του, οι μόνοι μπορούν να αλλάξουν την υφιστάμενη άσχημη κατάσταση είναι μόνο οι ίδιοι. Στα χρόνια που βρίσκεται ο Κύπριος τεχνικός στον πάγκο του Απόλλωνα, η ομάδα της Λεμεσού έπαιζε παθιασμένα, με ποδοσφαιρικό… θράσος και το κυπριακό κοινό την θαύμαζε γι’ αυτά. Κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά δεν φανερώνουν οι κυανόλευκοι εντός των τεσσάρων γραμμών, την ίδια ώρα που χάθηκε πολύτιμο έδαφος και έχουν μαζέψει μόλις 8 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: «Χείμαρρος» ο Αυγουστή: «Δεν ξέρω τι έγινε αυτές τις 35 μέρες» (σχόλιο για Κονναφή)

Η φημολογία για πειθαρχικά παραπτώματα και κακό κλίμα στα αποδυτήρια, κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα, γεγονός που αν ευσταθεί, προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό. Ο Αυγουστή με… περίτεχνη ντρίπλα τόνισε: «Αν έχει κάτι στα αποδυτήρια, θα κοπεί από μένα». Το τι συμβαίνει, είναι κάτι που γνωρίζει η οικογένεια του Απόλλωνα και μόνο. Ωστόσο, αφού αυτό δεν μένει εντός… Κολοσσίου και βγαίνει στο γήπεδο, τότε ναι υπάρχει θέμα και πρέπει να λυθεί χθες!

Ο Κύπριος τεχνικός χαρακτήρισε απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην ομάδα του, και ήταν φανερά απογοητευμένος αλλά και προβληματισμένος. Μάλιστα, προανήγγειλε αποφάσεις και εξέφρασε την σιγουριά του πως θα παρθούν σύντομα. Σαφώς και ο Νίκος Κίρζης δεν θα μείνει αμέτοχος και θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του, αφού πρώτα συνομιλήσει με τους παίκτες και τον προπονητή. Από πλευράς διοίκησης τονίστηκε πως ήταν λανθασμένη η απομάκρυνση του Αυγουστή, γι’ αυτό και ίσως οι αποφάσεις αγγίξουν… άλλα άτομα ή καταστάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ