aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκλεισμός οπαδών της Σάντος μέσα στο γήπεδο

Αποκλεισμός οπαδών της Σάντος μέσα στο γήπεδο

Η αστυνομία της Βραζιλίας μπλόκαρε τους οπαδούς του Σάντος μέσα στο στάδιο της ομάδας τους, 20 λεπτά μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, μετά τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν έξω από την Vila Belmiro, εξαιτίας του αποκλεισμού της βραζιλιάνικης ομάδας από την συνέχεια του Copa Libertadores.

Οι οπαδοί ξεκίνησαν επεισόδια, αμέσως μετά την ήττα (0-1) από την ομάδα του Ισημερινού, αναγκάζοντας την αστυνομία να κλειδώσει τις πόρτες, προκειμένου να περιορίσει την εμπλοκή περισσότερων φιλάθλων, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Βίντεο από στο αθλητικό κανάλι της Globo δείχνει οπαδούς έξω να τρέχουν, καθώς οι αστυνομικοί με δακρυγόνα προσπαθούσαν να διασκορπίσουν τα πλήθη. Η Globo ανέφερε επίσης ότι οι οπαδοί που ήταν στον αγωνιστικό χώρο προσπάθησαν να μπουν στα αποδυτήρια της Σάντος.

Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε την πρόκριση-έκπληξη, σε ένα παιχνίδι που ολοκλήρωσε εκείνη με εννέα παίκτες και η Σάντος με δέκα, έχοντας αναδειχθεί ισόπαλη 1-1 στο πρώτο παιχνίδι στην Γκουαγιακίλ την περασμένη εβδομάδα. Στα ημιτελικά θα αγωνιστεί τον επόμενο μήνα , με μία άλλη ομάδα της Βραζιλίας, την Γκρέμιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ