aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτήρια και στο βάθος μετεγγραφή

Αποκαλυπτήρια και στο βάθος μετεγγραφή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ δηλώνει πανέτοιμη για δράση στα επίσημα παιχνίδια κι ενώ απομένει η απόκτηση ενός ανασταλτικού μέσου. Η περίπτωση με τον Βινίσιους δεν είναι ξεκάθαρη πλέον και αν τελικά ο Βραζιλιάνος δεν πει το «ναι», τότε οι γαλαζοκιτρίνοι θα στραφούν σε άλλες επιλογές. Κάποιοι θα πουν πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος, όμως δεν είναι έτσι, αφού ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει και δεύτερη περίπτωση παίκτη στο μυαλό του.

Μέσα στις προσεχείς 2-3 μέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα για να μπει έγκαιρα ο νέος ποδοσφαιριστής στις συνθήκες της νέας του ομάδας. Κατά τα άλλα, οι γαλαζοκίτρινοι έπιασαν από χθες δουλειά στην Κύπρο, μετά την επιστροφή τους από τη Βουλγαρία.

Σήμερα (19.30), στο βοηθητικό θα είναι ανοικτή για τον κόσμο η προπόνηση, με τους φίλους της ΑΕΛ να έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους παλιούς και τους νέους ποδοσφαιριστές. Θα υπάρχει είσοδος €5 (παιδιά δωρεάν) και όλα τα έσοδα θα κατατεθούν σε λογαριασμό της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου προς ανακούφιση των πυρόπληκτων της Αττικής.

Θα είναι παρόντες όλοι και το ευχάριστο είναι πως στο διάστημα που η ομάδα προετοιμαζόταν στη Βουλγαρία δεν αντιμετώπισε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Η αποχή του Χουράδο από τους δυνατούς ρυθμούς των προπονήσεων δεν έχει να κάνει με κάτι σοβαρό και ο Ισπανός, ο οποίος ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, θα επιστρέψει από εβδομάδας στις προπονήσεις, ίσως και πιο νωρίς.

Το Σάββατο είναι προγραμματισμένο φιλικό στο ΓΣΖ (17.30) με την Αλκή, ενώ και αύριο μια ενδεκάδα της ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΖ στο Ζακάκι. «Όλα κύλησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα του κ. Κέρκεζ. Έγινε, μια πολύ καλή δουλειά σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, πιστεύουμε θα είμαστε πιο έτοιμοι.  Είμαστε αισιόδοξοι πως και ο κόσμος θα ακολουθήσει την ομάδα σε αυτή τη νέα πορεία. Δεν ξέρουμε που θα μας βγάλει η νέα σεζόν, όμως είμαστε όλοι αποφασισμένοι να το πολεμήσουμε και να κυνηγούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι», δήλωσε στο «Goal», η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου Αριάδνη Γενεθλίου.

Η ΑΕΛ της περιόδου 2018/19 έχει δείξει μέσα από τα φιλικά στη Βουλγαρία πως έχει τις δυνατότητες να βελτιωθεί κι άλλο και να παρουσιάσει ένα ελκυστικό πρόσωπο. Βέβαια πιο πολύ τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της ομάδας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Αυτά θα τραβήξουν τον κόσμο κοντά στην ομάδα. Σε όλες τις θέσεις υπάρχουν επιλογές και είναι αρκετές οι πιθανότητες της ΑΕΛ να κυνηγήσει μια καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ