aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAποκαλυπτικό: Συμφωνία Ανόρθωσης - Κετσπάγια για νέο διετές συμβόλαιο

Aποκαλυπτικό: Συμφωνία Ανόρθωσης – Κετσπάγια για νέο διετές συμβόλαιο

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ανανέωση του συμβολαίου της Ανόρθωσης με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός που οδήγησε την ομάδα της Αμμοχώστου στην κατάκτηση του 11ου κυπέλλου της ιστορίας της με το οποίο μπήκε τέλος στην ξηρασία 13 χρόνων από τους τίτλους είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την «Κυρία».

Τα πανηγύρια για την κατάκτηση του κυπέλλου κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ενώ το απόγευμα οι πρωταγωνιστές (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, προσωπικό και ποδοσφαιριστές) διασκέδασαν σε παραλιακό μαγαζί της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου. Όπως πληροφορείται το Goal.com.cy η συμφωνία της διοίκηση με τον Τιμούρ Κετσπάγια επετεύχθη πριν καν περάσουν 24 ώρες από την απονομή του τροπαίου!

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια δύο χρόνια, ενώ έδωσαν τα χέρια και για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Οι υπογραφές των συμβολαίων και οι επίσημες ανακοινώσεις είναι θέμα ημερών, ίσως και ωρών!

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ