aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικό: Η Λεχ Πόζναν ενδιαφέρθηκε για τον Κατσαράβα!

Αποκαλυπτικό: Η Λεχ Πόζναν ενδιαφέρθηκε για τον Κατσαράβα!

Στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού βρίσκεται ο Νίκα Κατσαράβα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή του Active 107,4 & 102,5 «Βάλε ένα γκολ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Κωνσταντίνου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, δύο ομάδες έχουν επιδείξει ενδιαφέρον χωρίς όμως να καταθέσουν συγκεκριμένη πρόταση.

Η μία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον 25χρονο Γεωργιανό επιθετικό είναι η πολωνική Λεχ Πόζναν που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της χώρας. Όπως είναι γνωστό, ο Νίκα Κατσαράβα, αγωνίστηκε στην περσινή σεζόν με τα χρώματα της Κιέλτσε Κορόνα και στην Πολωνία γνωρίζουν την αξία του.

Διαβάστε επίσης: Τα δανεικά και οι πληρωμές σε υπεραξίες βάζουν σε κίνδυνο τους…

Στην εκπομπή του Active 107,4 & 102,5 «Βάλε ένα γκολ» τονίστηκε ότι δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον για τον φορ της Ανόρθωσης να αναθερμανθεί και να προκύψουν εξελίξεις. Κι αυτό διότι στην Ανόρθωση θεωρούν τον Κατσαράβα ως ένα πολύ καλό περιουσιακό στοιχείο, το οποίο μπορεί να βγάλει τη διοίκηση Ανδρέα Παντελή από το αδιέξοδο για τις άμεσες οικονομικές της υποχρεώσεις.

Διαβάστε επίσης: Την «καίνε» οι «χαμηλές πτήσεις» των ακριβοπληρωμένων

Όπως είναι γνωστό, μέχρι τις 21 Ιανουαρίου, η διοίκηση της «Κυρίας» θα πρέπει να ενημερώσει τη FIFA για τις οφειλές της προς την Όρενμπουργκ, ύψους 600 χιλιάδων ευρώ για την απόκτηση του Μίχαλ Ντουρίς. Το γεγονός ότι ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του δεν έχουν πληρώσει ούτε ένα σεντ στο χρονικό διάστημα που είχε συμφωνηθεί, φέρνει σε δύσκολη θέση την Ανόρθωση που αναζητεί λύσεις, είτε μέσω δανεισμού είτε με την εισροή χρημάτων από την πώληση παικτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ