aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τους επενδυτές!

Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τους επενδυτές!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Τα τελευταία νέα που αφορούν στην εμπλοκή επενδυτών στη Νέα Σαλαμίνα, είναι άκρως ενθαρρυντικά σχετικά με το μέλλον της προσφυγικής ομάδας. Για αρχή, να αναφέρουμε πως η έδρα των επενδυτών οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν να επενδύσουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα των ερυθρόλευκων, είναι στον Καναδά και απαρτίζεται από άτομα διαφόρων εθνικοτήτων. Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, είναι σε θέση να αποκαλύψει κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με τις ενέργειες των επενδυτών, όταν θα εμπλακούν και επισήμως στη Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε επίσης: Συμπαίκτης με Αρτυματά ο Γκράσι;

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες μας, θα δημιουργηθούν δύο διαχειριστές εταιρείες, μία για το ποδοσφαιρικό τμήμα και μία για το γηπεδικό, στο οποίο συγκαταλέγονται το ιδιόκτητο γήπεδο «DaNoi Αμμόχωστος-Επιστροφή» και οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της ομάδας στο Μενεού. Όπως επίσης πληροφορηθήκαμε και μας τονίστηκε με σιγουριά, πρόκειται για πολύ σοβαρή εταιρεία η οποία απαρτίζεται από σοβαρούς ανθρώπους με ποδοσφαιρικές γνώσεις, καθώς συνεργάστηκαν και συνεργάζονται επιτυχώς με κάποιες άλλες ομάδες, κυρίως σε χώρες της Ιβηρικής Χερσονήσου και πιο συγκεκριμένα σε συλλόγους Β’ Κατηγορίας της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Πρόσφατα μάλιστα, επεδίωξαν και συνεργασία με την Εστορίλ, χωρίς να γνωρίζουμε ωστόσο αν προέκυψε συμφωνία.

Διαβάστε επίσης: «Θετική αντίδραση για τους επενδυτές»

Οι εν λόγω επενδυτές, συνεργάζονται με αξιόλογους σκάουτερ και τεχνικούς διευθυντές οι οποίοι διαθέτουν τεχνογνωσία στα μετεγγραφικά θέματα κυρίως, ενώ η εταιρεία εργοδοτεί και αρκετούς ανθρώπους σε τέτοια πόστα (Ισπανούς, Πορτογάλους, Σέρβους κ.ά.). Σχετικά με την εμπλοκή τους στο ποδόσφαιρο, μέχρι στιγμής συνεργάζονται κυρίως με συλλόγους-εταιρείες και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούν σε σωματείο το οποίο δεν είναι εταιρεία. Αυτό χάρις, στη συμβολή και τις διασυνδέσεις κάποιων παραγόντων εντός κι εκτός του Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας.

Διαβάστε επίσης: Πράσινο φως για τους επενδυτές!

Δεν αποκλείεται μέσω των συνεργατών της εταιρείας να προταθούν κάποιοι παίκτες και ενόψει Ιανουαρίου, νοουμένου πως θα πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούν να έλθουν άμεσα να βοηθήσουν και να προσφέρουν στην προσπάθεια για βελτίωση της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ζητείται ελπίς, κινδυνεύει η Σαλαμίς

Ασφαλώς, πολλοί επιθυμηθούν να μάθουν γιατί επέλεξαν να εμπλακούν στη Νέα Σαλαμίνα επενδυτές με τα πιο πάνω χαρακτηριστικά. Η απάντηση είναι η εξής: Έκαναν την δικιά τους έρευνα αγοράς, επιβεβαιώθηκε σ’ αυτούς ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι ομάδα η οποία διαθέτει ποιοτικές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με περιθώρια βελτίωσης και πρόκειται για σύλλογο ο οποίος συγκαταλέγεται στους λαοφιλέστερους του κυπριακού πρωταθλήματος, ενώ γίνεται και σωστή δουλειά στις Ακαδημίες, κάτι που κανείς άλλωστε δεν αμφισβητεί.

Διαβάστε επίσης: Κανείς δεν επενδύει χωρίς όφελος

Τι οδήγησε το Δ.Σ. της Σαλαμίνας στο να αξιολογήσει σωστά τις προθέσεις των επενδυτών; Η απάντηση βρίσκεται στις απαιτήσεις των τελευταίων, οι οποίες κρίνονται ως πολύ λογικές και όχι παράλογες όπως άλλων υποψήφιων επενδυτών του παρελθόντος οι οποίοι ήθελαν φουλ διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος με σκοπό το δικό τους οικονομικό όφελος και μόνο.

Διαβάστε επίσης: «Θεωρώ ότι θα πρέπει να την δούμε με ανοικτά μυαλά»

Βάσει των προσδοκιών του παρόντος Δ.Σ., υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία όσον αφορά στην προσεχή συνεργασία με τους επενδυτές και η σιγουριά αυτή «πηγάζει» από τα πιο πάνω, αλλά και από το γεγονός πως θα επενδυθεί σημαντικό χρηματικό ποσό, έτσι ώστε μελλοντικά να δυναμώσει ποδοσφαιρικά η Νέα Σαλαμίνα και να είναι σε θέση να παλεύει καθεχρονικά για κάτι περισσότερο από την αποφυγή περιπετειών και υποβιβασμού.

Διαβάστε επίσης: «Σοβαροί επενδυτές με καλό παρελθόν…»

Στην παρούσα διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας δεν αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές. Θα συνεχίσει να επιτελεί το έργο της και να καθορίζει τον προϋπολογισμό βάσει των εσόδων του σωματείου (σ.σ. από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τις χορηγίες, τα εισιτήρια διαρκείας κ.ά.). Και ακολούθως θα ενδυναμώνεται ο προϋπολογισμός για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό από τους επενδυτές. Άλλωστε, η θητεία του παρόντος Δ.Σ. της βαρωσιώτικης ομάδας, λήγει τον Μάιο του 2019. Θα είναι μακροχρόνια η συνεργασία επενδυτών-Νέας Σαλαμίνας και όταν επισημοποιηθεί η συμφωνία, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι σε όποια θέση κι αν βρεθεί η ομάδα στο τέλος της σεζόν. Εξάλλου, τα συμβόλαια που θα υπογραφούν και οι όροι που θα τεθούν, θα γίνουν με πολύ προσεκτικό τρόπο.

Εξελίξεις αναμένονται την προσεχή Δευτέρα-Τρίτη με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις να είναι αισιόδοξες.

Διαβάστε επίσης: «Θα έρθουν πολύ σύντομα οι επενδυτές…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ