aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλύψεις Παντελή για έλλειμμα, μετεγγραφές, Στρέπελ και Κατσαράβα

Αποκαλύψεις Παντελή για έλλειμμα, μετεγγραφές, Στρέπελ και Κατσαράβα

Απαντήσεις σε όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Ανόρθωση έδωσε ο Ανδρέας Παντελή.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM (104.0) ο πρόεδρος της Ανόρθωσης αναφέρθηκε στο οικονομικό κάνοντας λόγο για έλλειμμα 1,5 εκατομμυρίου ευρώ φέτος, τις μετεγγραφές που θα γίνουν, τα «πυρά» που δέχεται η διοίκηση, την αμφισβήτιση προς τον Στρέπελ και τους ποδοσφαιριστές, ενώ επιβεβαίωσε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που μεταδώθηκε από το ραδιόφωνο του Active (107.4 & 102.5) και την εκπομπή ««Βάλε ένα γκολ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Κωνσταντίνου για ενδιαφέρον ομάδων να αποκτήσουν τον Κατσαράβα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη συμφωνία με τον Στεφανέλι: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που επιλέχθηκε από το προπονητικό τιμ, συμφωνήσαμε με την ομάδα του για δανεισμό και αν περάσει τις εξετάσεις με επιτυχία θα συνεχίσει στην ομάδα μας».

Σε ποια θέση της επίθεσης αγωνίζεται; «Παίζει στην κορυφή της επίθεσης και στα άκρα. Παρουσιάζεται ένα πρόβλημα στο σκοράρισμα και αποφάσισε ο προπονητής ότι πρέπει να ενισχυθούμε σε αυτό το κομμάτι».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Το «λιοντάρι» του απλήρωτου Στεφανέλι

Για τον Μπουφ και την ετοιμότητά του; «Είναι στην διάθεση του προπονητή, νομίζω είναι έτοιμος να αγωνιστεί».

Έφερε ένα ταρακούνημα η ήττα στο Κύπελλο από την Ένωση; «Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, ο κόσμος είχε απόλυτο δίκαιο γιατί όλοι περιμέναμε να κερδίσουμε καθώς έχουμε στόχο το Κύπελλο. Ήταν φυσιολογικό να προκύψουν αντιδράσεις. Μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές και θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο να γίνει γιατί είναι ανεπίτρεπτα τέτοια αποτελέσματα».

Τι πήγε λάθος το περασμένο καλοκαίρι: «Κάναμε όλες τις κινήσεις που ζητήθηκαν για να είναι καλύτερη η ομάδα. Αρχίσαμε άσχημα την χρονιά με τον αποκλεισμό στην Ευρώπη και δυσκολευόμαστε να μπούμε στην σωστή πορεία. Δεν μπορούν να γίνουν όλα ρόδινα από την μια στιγμή στην άλλη. Είπαμε στους ποδοσφαιριστές όλοι να καταβάλουν υπερπροσπάθεια για να τελειώσει θετικά η χρονιά. Δεν αρμόζει στην ιστορία της Ανόρθωσης κάποια παιχνίδια να περνούν με τόσο άσχημο τρόπο και να έχουμε συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Πριν δύο χρόνια η ομάδα ήταν σε πολύ άσχημο αγωνιστικό σημείο. Την επόμενη χρονιά καταφέραμε να την ορθοποδήσουμε. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να σταθεροποιηθεί η ομάδα».

Τι εισπράττετε από τους ποδοσφαιριστές μετά την κουβέντα που κάνατε; «Αντιλαμβάνονται ότι έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Υποσχέθηκαν ότι θα γίνουν καλύτεροι αλλά θα πρέπει να έρθουν τα αποτελέσματα. Πιστεύουμε σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές και θεωρούμε ότι έχουμε ένα πολύ καλό υλικό».

Ο προβληματισμός άγγιξε τον κ. Στρέπελ; «Όταν κερδίζεις 2-1 και περιμένεις να καθαρίσεις αλλά στο τέλος χάνεις, όλοι φταίνε»

Τέθηκε θέμα αποχώρησης του; «Αυτό ήταν παρατραβηγμένο. Συζητάμε και ξεκαθαρίσαμε ότι είναι ανεπίτρεπτα αυτά τα αποτελέσματα»

Πλέον μπαίνει πίεση στον κ. Στρέπελ; «Όχι μόνο στον κύριο Στρέπελ αλλά για όλους μας».

Νιώθετε αμφισβήτηση προς το  πρόσωπο σας; «Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά όλοι θα έχουν παράπονα και κάποιοι θα στρέφονται εναντίον των παικτών και της διοίκησης και του προπονητή. Περιμένουμε καλύτερα πράγματα αλλά όχι να αυτοπυροβοληθούμε».

Υπάρχει μια κινδυνολογία για το οικονομικό, τι απαντάτε; «Πάντα η Ανόρθωση θα είναι ελλειμματική. Μπορεί φέτος να αγγίξει το έλλειμμα το ενάμιση εκατομμύριο. Κάθε χρόνο αυτό είναι το έλλειμμα και βρίσκουμε τις λύσεις. Όταν αναλάβαμε το έλλειμμα ήταν μεγαλύτερο. Θα βρεθούν όλες οι λύσεις για όλα τα θέματα και του Ντούρις και όλων των ποδοσφαιριστών. Το θέμα δεν είναι αν είναι αξεπέραστο το πρόβλημα καθώς αν δεν βρεθεί αγωνιστική λύση δεν κάναμε τίποτα».

Τι γίνεται με το θέμα Ντούρις; «Είμαστε σε επαφές με την πρώην ομάδα του Ντούρις και είμαστε κοντά σε συμφωνία να διευθετηθεί το θέμα».

Να μην ανησυχεί ο κόσμος ότι θα προκύψουν επιπτώσεις για το θέμα του Ντούρις; «Όχι θα βρεθεί η λύση».

Είστε συνεπείς έναντι των ποδοσφαιριστών; «Είμαστε συνεπείς στον βαθμό που πρέπει. Οι υποχρεώσεις δεν μπορούν να κρύβονται».

Αισθάνεστε ότι μπορεί να… μεταμορφωθεί η ομάδα σε μια εβδομάδα; «Βεβαίως και πιστεύω ότι μπορεί η ομάδα να τα καταφέρει».

Αν θα αποκτήθει τερματοφύλακας; «Είναι στις σκέψεις μας το θέμα τερματοφύλακα, θα μιλήσουμε με τον προπονητή και θα αποφασίσουμε».

Μπορεί να κάνετε και τις τέσσερις μεταγραφές; «Να περιμένουμε να δούμε γιατί θα πρέπει να αποχωρήσουν και ποδοσφαιριστές».

Είδατε βελτίωση από τον Λαβόρδε μετά την παρατήρηση που δέχθηκε; «Είναι συνεπέστατος στις προπονήσεις, ανέβασε ρυθμούς, είναι έτοιμος και περιμένουμε να βοηθήσει περισσότερο».

Έχετε πρόταση από κάποια ομάδα για παραχώρηση του Κατσαράβα; «Κάποιες ομάδες έχουν ζητήσει όχι μόνο τον Κατσαράβα αλλά και κάποιους άλλους. Δεν υπάρχει κάτι. Δεν ήταν τόσο προτάσεις αλλά βολιδοσκοπήσεις».

Είναι ανοικτή η Ανόρθωση σε σοβαρές προτάσεις; «Οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση είμαστε έτοιμοι να την συζητήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ