aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποφασισμένοι για την υπέρβαση

Αποφασισμένοι για την υπέρβαση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ)

Στον  Απόλλωνα γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα συναντήσουν, όμως οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να παρουσιαστούν, όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι και να μην αφήσουν τους Ιταλούς να κάνουν το παιχνίδι τους.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή αντιμετώπιζε το δίλημμα με τον δεύτερο στόπερ, όμως οι ενδείξεις φέρουν τον Πιτσιάν να παίρνει την μία θέση στο κέντρο της άμυνας. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε, δεξιά και αριστερά ο Πέδρο, με τον Σαντάνα. Ο Γιούστε με τον Πιτσιάν θα είναι οι κεντρικοί μπακ, ενώ οι Αλεν, Άλεφ και Σατσέτι θα είναι οι μέσοι. Στην κορυφή θα είναι ο Μαγκλίτσα και στα άκρα ο Γιάκολιτς με τον Σκέμπρι.

Από την άλλη, Τζιαν Πιέρο Γκασμπερίνι, θα παρατάξει την ομάδα του με το 3-4-3, το οποίο εφαρμόζει τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπερίσα, με τους Μασιέλο (δεξιά), Καλντάρα (σε θέση λίμπερο) και Παλομίνο (αριστερά) στην άμυνα.

Οι Σπινατζόλα, Χάτεμπουρ, Κριστάντε θα είναι στον άξονα  Φρέουλερ, ενώ στα φτερά θα είναι ο αμφίβολος για πολούς Γκόμεζ και αριστερά ο  Πετάνια, ο Κούρτιτς, με τον Ίλιτσιτς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ιταλός προπονητής σκέφτεται όμως  να δώσει θέση βασικού και σε έναν από τους Κούρτιτς ή Κορνήλιους, δεδομένου ότι ο Γκόμεζ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα  από την Εθνική Αργεντινής.  ΟΓκαμπερίνι πιθανό  να μην ρισκάρει με τυχόν επέκταση του προβλήματος  του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ